reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair - ale jak zna Twój organizm? Patrząc na Ciebie wie, że jest w porządku? Ma jakieś nadnaturalne zdolności? Po czym to ocenia? Po USG? Po długości cyklu?
Wiesz dlaczego lekarze tak mówią? Bo po prostu nie mogą zlecać badań po 1 poronieniu. A jak jest oszczędny to i po drugim Ci nie zleci.

Mnie jeden lekarz powiedział, że skoro cykle mam dobrej długości, to znaczy, że jest wszystko w porządku. A to g* prawda. Zmieniłam go.

Jeśli chce Ci się zabezpieczyć, to zbadaj chociaż to durne TSH. Nie zaszkodzi.

reklama
Chodziło mi o to że przez tyle lat, wie jakie miałam problemy, robił mi badania i że nie było komplikacji, poronienia były samoistne, jak 50% ciąż się kończy a kobiety nawet nie wiedzą, z reszta po poronieniach b. dobrze byłam przebadana.
Powiem tak lekarz jest świetnym specjalistą i na pewno go nie zmienię :)
Tarczycę miałam ostatnio przebadaną i wszystko idealnie w normie :)
Dzięki za rady :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny.
O matko z corka ale mi sie spalo :-) widze ze tu same ciekawostki z rana!!!
Agniecha trzymam &&&& ;-)

Blair Cyntia ma racje. Zrob badania. Nie kosztuja majatku a bedziesz miala spokoj. Moj gin tez mnie dobrze zna badan mialam nie robic, a jak sama zrobilam to prolaktyna za wysoka. Nie bagatelizuj tego.

Milego dnia

Agniecha trzymam kciuki:-) Oby druga kreska ciemniała.
Miła informacja tak z samego rana:-)
My z mężem zrobiliśmy sobie wczoraj wieczór filmowy przy winku:-) Oglądaliśmy Niepamięć- jak ja z reguły takich filmów nie lubię tzn sci-fi - to ten na prawdę niezły. Dla Toma Cruisa też warto go obejrzeć :-D

A dziś wybieramy sie na badmintona :-)
Miłego dnia :-)

Hej dziewczyny :)

Może ktoś mi pomóc z interpretacją mojego cyklu? Bo ja już siwych włosów dostaję.. to już 8 miesięcy bez rezultatu. Temperatura wysoka, testy negatywne.

Owulacja tutaj jest zaznaczona w 17 dniu cyklu, ale może być i w 19.. także dziś powinien być okres a tu nic.

MadziaLena - oj dawno Cię nie było. Pamiętam Cię ze staraczek 2013.
Ładny cykl. Ile do tej pory wynosiła Twoja faza lutealna? I główne pytanie: zrobiła test? :-D

Ooo cześć :) pamiętam Cię. Faktycznie długo mnie nie było i jak widać dalej bez rezultatów..

Moja faza lutealna 11-12 dni. Test robiłam dziś o 4.30 bo mnie do ubikacji pogoniło siku już :p

hej dziewczyny:-)

U mnie tempka ciagle wysoko utrzymuje sie a jutro lub pojutrze termin @.. wczoraj nie mogłam zasnąć bo napinało mi sie tak dziwnie podbrzusze,jajnik troszke kuł..doprawdy niewiem co to moze być:sorry: nie miałam takich objawów we wczesniejszych cyklach,żeby to nagle ppdbrzusze mnie rozbolało i jakby twardaniało:confused2: Ech musze wytrzymać do najpózniej wtorku:baffled:

Agniecha trzymam mocno kciuki,skoro jest kreska to jest bardzo duże prawdopodobienstwo ciąży:tak: A jaką masz tempkę?

Agniecha83 no to świetna wiadomość. Nie gratuluje, ale myśle że to na bank fasolka :tak: A ile cykli się starałaś? Echh...no zazdroszcze poprostu...
A ja dziś znowu z bólem pleców :baffled:

Dziuneczka &&&& żeby to nie były objawy wstrętnej @. A może zatestujesz, już powinno coś wyjść. Ja bym chyba nie wytrzymała, no ale ja jestem strasznie niecierpliwa :rofl2:

reklama
witam z rana :tak:

jołasia ja choruje na zatoki tak jak Ci pisałam 11 lat, a katar sienny to nie wiem ile już mam pewnie się pokrywa z zatokami.... wiem, że jestem uczulona na pomarańcze (jak zjem ich za dużo to wysypuje mnie na dłoniach), wg lekarza też na grzyby i pleśnie (zakazał mi wina czerwonego, serów pleśniowych, wędlin dojrzewających, niektórych rodzajów kwiatów nie mogę hodować), jestem też uczulona na trawy, ale na testach w końcu nie byłam.... katar mam cały rok raz większy raz mniejszy, najgorsze kichanie, aż Cię wszystko boli :-(

od jutra zaczynam ostatni czas kiedy mogę się kochać, ale nie mogę zajść w ciążę... już się nie umiem kolejnej miesiączki doczekać :-D

blair każda z nas myśli o tym, że kolejny raz może nie wyjść, że się poroni... więc głowa do góry i działaj!

agniecha trzymam kciuki żeby to było to i w myślach na razie gratuluję ;*

Madzia&Lena witaj :tak:też Cię pamiętam ze Staraczek 2013 :-D a nie zdenerwowałaś się czasem? ja miałam owulacje 8 stycznia (potwierdzona u lekarza na usg), a @ przez nerwy dostałam 28 stycznia dopiero....

a impreza wczoraj bardzo udana, tylko mój się czymś struł.... :-( wróciliśmy o 24, a do 7 prawie nie spaliśmy (drzemki raczej niz spanie), bo ten wymiotował :-(

Do góry