reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Kornelia jesli test wyszedl beta tez wyjdzie ;-)

Warpliwosci a dziaslo ok, fakt ze caly czas czuje rope:/ ale tak ma byc ze wyciekac ma...
W piatek na kontrole;-)

Niv trzeba sie wziasc za porzadki, mam taki balagan w domu przez ten remont ze niewiem w co rece wsadzic;/
Jeszcze wlosy dzis musze farbnac

reklama
Witajcie kochane :-)

Julia super, ze urzadzasz na nowo pokoik dla corci, to na pewno sama radosc, czekamy na efekt koncowy :-)

Missiiss Kochana z ta moja energia to masz racje hahha, kiedys bylam grubsza, a pozniej im wiecej w ruchu, gralam w tenisa to z waga zaczelam walczyc, teraz tez jestem caly czas w ruchu, tu siedze pracuje na kompie, zaraz lece na poczte, potem gdzies tam, potem gdzies tam, kilka lub kilkanascie razy dziennie wbiegam po schodach w pracy (mamy winde, ale nie korzystam dla sportu i dla siebie ;-)), wczoraj np mialam tak zalatany dzien, ze za dwadziescia kilka razy wbieglam na czwarte pietro i z powrotem. Lubie to, a waga chociaz jem (czytaj wpieprzam jak malpa kit :-D) leci w dol

Juz niedlugo znowu zobaczysz chrupeczke kochana, super :-)

Mychunia czekamy z Toba na rozwoj sytuacji, kciuki kochana :-)

Melka &&&&&&&&& za nastepny cykl :-)

Kornelia widze i ja :-), jedz na bete ;-)

Ja wczoraj padlam jak zolnierz, taka bylam umordowana, jeszcze jajniki pobolewaly, wiec pomimo zmeczenia chlopa wymeczylam i oboje padlismy :-D

Jeszcze nie dziękuję za gratulacje, bo różnie może być... brzuch mnie ciągle pobolewa i kłuje, a wynik bety dopiero jutro albo nawet pojutrze ale to już max :( no ale bede robic testy jak ściemnieją to będzie fajnie :)

Jak akcja się będzie rozwijać, to w następnym tyg pójdę do gin zobaczyć czy pęcherzyk jest :)

hej laski, byłam dziś u lekarza z moją boląca noga i odrazu spytałam o te plamienia, a on mnie wystraszył ciążą pozamaciczna. trzeci test wrócił negatywny i mam sie obserwować a w razie co pędzić do szpitala gdyby krwawienie wróciło z bólem.

reklama
to czekanie jest zabójcze .. czy to na @ czy to na badania :tak:

u mnie jutro ma być @
wczoraj różowe plamienie - tylko przy szyjce, nic na zewnątrz + spadek temp
dziś brązowe - również tylko przyszyjkowe + minimalny spadek temp

albo mi sie znów organizm rozregulował albo progesteron nie tak ..

choć wynik dobry, gin mówi że ok

no nic, czekam do jutra, 17 - go wizyta u lekarza

Do góry