reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jugoslawa zawsze moglabym byc jeszcze lepsza;-)
A kolorek to mieta z bialymi meblami, dodatki bede pudrowy roz ;-)
Niestety lozko mamy czarna rame:/ dalam sie mezowi namowic, i sam teraz zaluje:/ ale moj tata zna sie na malowaniu i ma sprzet do tego porzadny to mi to zrobi;-)

Ania jak sie czujesz?;-)

Hej Julia
Czuje sie dobrze Dol brzuszka czasem zaboli albo jajnik ale to normalne (prawda?)do tego mdlosci,odbija mi sie wszystkim i strasznie mnie co chwile do wc ciagnie ;-)

A co u Ciebie ?

Aniu na moje to normalne;-) wszystko tam sie zmienia;-)
A u mnie to jak wyzej...zakrecona w remoncikach ze o staraniach niemysle;-)
Wogole zauwazylam ze jak sa te zmiany to mam takie parcie na sprzatanie, porzadki ze az w szoku jestem hehe, dobrze ze jestem w domku ten tydzien;-)
A ty pewnie odliczasz czas do wizyty u gina;-)

Julia remontujesz? To może się zgadamy bo ja urządzam :) właśnie łazienki zrobiłam (zaplanowałam i kupiłam płytki), kupiłam też gresy, panele i drzwi, piec już mamy i kotłownia zrobiona ;)

Dokladnie juz sie nie moge doczekac :-D
Ale doznalam wczoraj szoku przyszedl list od mojego lekarza ze mam spotkanie z polozna 18 listopada Szok
A do tego wczoraj mnie kolezanki z pracy i kierowniczka w kantynie
Zaczely pytac czy ja w ciazy nie jestem bo taki blask odemnie itp :-D
Nie wiedzialam co mam powiedziec

reklama
Do góry