reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Missiiss kochana zdrowiej i kuruj sie, ciesze sie, ze jestes juz na L4, teraz z tego korzystaj kochana :-)

Lebara rozumiem Ciebie kochana, po urodzenia dziecka priorytety sie zmieniaja, ja jeszcze nie mam dzieci, ale po stracie pierwszej ciazy mi sie te priorytety pozmienialy i teraz wiem co jest na pierwszym miejscu ;-)

Krysiulek sukienka piekna :-)

Julia ciesz sie, ze wizyta poszla sprawnie i szybko, teraz juz bedzie lepiej tylko kochana :tak:

A to ja z jedzeniem dzis tez stoje niezle hahaha na sniadaie dwa hot dogi domowej roboty i jogurt, na drugie sniadanie kawalek ciasta, wafle ryzowe, potem mandarynki i obiad ryz z potrawka z kurczaka i salatka :-D:-D, ale ja jem duzo i uwielbiam jesc, a waga w dol leci, moj M mowi, ze to chyba ze stresu, bo kiedys tak nie mialam, a teraz waga spada :-);-)

Ok kochane padam na twarz i na cycki, dzis mialam ciezki dzien w pracy i to meeeeeeega i zaraz z niej dopiero wychodze i moj M tez wiec razem bedziemy wracac :-)

Wychodze do domu lalalalala hahaha:-D

E to ja dzis chyba jak wrobelek, jogurt z platkami, makaron z sosem miesnym ;p

Szkoda ze wygladam nieadekwatnie :-D

Mnie juz brzuch niezle na @ popindala.. Ajajaj

Dziewczyny super ze lubicie robic ozdoby, ja jestem na to anty;/

Watpliwosci chyba przez jesien masz taka ochote na jedzenie;-)

Melka o matko to ladnke dalas czadu z tym jedzeniem hehe;-)

Miss zazdroszcze ze tak dobrze sie trzymiesz w ciazy;-)
P.s kiedy nastepna wizyta?

Jazza super masz z ta waga;-)
Mi kiedys tez to przechodzilo latwo;-) lubie jesc ale z wiekiem sie zmienia metabolizm stwierdzam:/
Kiedy cos z praca bedziesz wiedziala?

Zouza ja to dzis jedna bulke na sniadanie, obiad ledwo ledwo, i banan do tej pory ale to mi dobrze zrobi hehe;-)

A ja jestem dumna z siebie przemalowalam corki pokoj na bialo jak podklad bo trzeba bylo zakryc roz;-) juz niemoge sie doczekac koncowego efektu;-)

Ale efekt taki ze balagan jest w calym domu wrrrr bo gdzies te zabawki musialam wyniesc:/

Julcia
Pochwal sie efektami pokoiku jak skonczysz :-) a ja sie trzymam z niejedzeniem bo mnie mdli jeszcze. Ale dzis jak widxe kiszona to caly gar bym jej wpierdzielila!:-D
Kolejna mam 19.11 i genetyczne. Strasznie sie boje ... bo juz ponad dwa tyg nie widzialam chrupka a gdzie jeszcze do 19.... ale mam nadzieje ze bedzie ok.

Jazza
No to pozazdroscic:-) ale ty masz tyle energi ze pewnie ona wszystko ci spala hehe :-)

Miss ok pochwale sie;-) ale jak bedzie juz umeblowany;-) bo teraz kupilam pare mebelkow i kupe kasy poszlo...:/ dodatki trzeba jeszcze dokupic i bedzie gitara;-)
To pod koniec miesiaca wstawie

Jutro jeszcze raz przemaluje i czekam na meza az kolor walnie bo ja juz sie boje ze cos zle pomaluje;-)
Napewno dzidzia ma sie dobrze;-)
To jeszcze 2 tyg. Ci zostaly...zleci;-)

Nic ide kapac dziecko a potem ide nadravuac seriale bo wczoraj padlam

Hej dziewczyny :) Maly wazy juz 3400 :) przeplywy prawidłowe :) jestem dalej w szpitalu jeszcze w dwupaku :) wczoraj mi odstawili wszystkie leki na powstrzymanie porodu :) na ktg pojawiaja sie coraz czesciej skurcze :) szyjka ma juz tylko 0,5 cm i lekarze czekaja teraz na rozwoj sytuacji :)

reklama
mychunia: widzę, że na gorąco relacjonujesz :D Udzieliły mi się twoje emocje :) To już blisko i będziesz mogła przytulić swoje dziecię :) Powodzenia z rozpakowywaniem :D

julia: normalnie jesteś mama na 102 :) najważniejszą część remontu już zrobiłaś. A jaki kolorek będzie teraz?

missiiss: dobrze będzie z chrupkiem :) A dwa tygodnie szybko zlecą, zwłaszcza teraz jak dzień taki krótki i dni normalnie przez palce uciekają. Myśl pozytywnie :)

Ja to też tak mam, że jak zbliża mi się @ to mam różne zachcianki. Czasem to coś słodkiego, czasem kapusta kiszona, czasem śledzie - chyba dlatego może mi się czasem wydawać, że jestem w ciąży :D:D:D Ciekawe czym mnie zaskoczy ciąża pod tym względem. Ponoć preferencje jedzeniowe mogą być wtedy ciekawe :D

Do góry