reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair kciuki żeby to były plamienia spowodowane prawidłowym zagniezdzeniem Mmalenstwa :* oszczędzaj się jak mmozesz i nie denerwuj :* jestesmy z Tobą :)

Miss jak się czujesz ??

Aniu testuj jutro dla własnego spokoju :) ale jeśli nic nie wyjdzie to się nie stresuj bo może jeszcze nie wyjść i powtorzysz w piątek :)) kciuki zaciskamm !!!

Witajcie kochane :-)

Watpliwosci kochana jak przeczytlam Twój wpis o telefonie i golych selfie to herbata która pilam poszla mi nosem i oplulam monitor, bo tak się zaczelam smiac hahahaha kurde dobre :-D

Missiiss kochana moja ciesz się, ze chrupeczka cala i zdrowa, krwiaczki się wchłoną, Ty lez wypoczywaj i mysl o chrupeczce i o tym, ze w maju zobaczysz to cudeńko i to najważniejsze, trzymam za Was zawsze najogromniejsze kciuki :*

Mychunia kochana niech maluszek jeszcze posiedzi troszke dasz rade wiem o tym :tak:

Ania Belfast witaj i powodzenia :tak:

A odnośnie staran i informowania innych o tym to my nie mowimy, ja tylko najbliższym przyjaciółkom i przyjacielowi powiedziałam, zaciskaja kciuki, ale nie wypytuja, tlyko potem ewentualnie pocieszaja. A jakbym powiedziala mojemu M o radosnej nowinie? Ech no mam pomysl i to już od dawna.. może to nic specjalnego.. ale zamierzam wtedy kupic jakies buciki lub skarpetunie i dac mu ladnie zapakowane razem z testem hihi. On czeka i pragnie tego tak jak ja :-)

Jak 5 lat temu zaszlam w ciaze z byłym narzeczonym to była niespodziewajka i kiedy chcualam mu obwieścić.. naszykowałam wszystko… bylam przerazona, ale szczesliwa,a kiedy mu to oznajmilam to usłyszałam to czego żadna kobieta by nie chciala usłyszeć i zaregowal tak jakby żadna kobieta nie chciala aby partner zareagowal, ale coz… bywa i tak..

Anula ja tez wyluzowałam ze staraniami, czyli nie mysle, nie planuje tylko szaleje z M i tak jest zaje… scie hehe :-)

Zouza zdrowka kochana :tak:

Blair mysl pozytywnie bo wiara umiera ostatnia i ja trzymam za Ciebie ogromne kciuki kochana
A co do G to moja kolezanka mowi, ze faceci co jakis czas jak sobie z czyms nie radza to SA jakby nieobecni, malo mowia itd., przezywaja wszystko na swój sposób, cyzli welur niej udaja się do swojej jaskini, z której prędzej czy pozniej w koncu wychodza. Oby i Twój G wyszedl z niej szybko...musicie pogadac...

Missiiss kochana zostan w domu i odpoczywaj dla chrupeczki. A mnie tez powoli szal przedświąteczny ogarnia hahha.. uwielbiam boze narodzenia i już mysle o prezentach, co ugotuje itd. Jak spedzimy itd. Hehehe ech w zeszyj roku marzyłam, ze za rok będę albow ciazy albo już z dzidzia, a tu jak na razie nici z tego… ale jak już się doczekamy dzidzi to będę dla niej szykowac zawsze najpiękniejsze swieta rodzinne i pelne miłości. :-)

A co do tego pociągu do facetow kochana to coz podobno w ciazy pozadanie czasem siega zenitu, poza ciaza z reszta tez. Ja mam cos takiego, ze najlepiej dogaduje się facetami, umiem ich podejść, umiem z nimi rozmawiac itd. I kokietowac tez, ale robie to nieświadomie i swoja otwartością pesze facetow czasem (np. w pracy często musze zamawiac kuriera do wysylania jakichs paczek i prawie zawsze przyjezdza ten sam i biedaczek pare razy kiedy sie do mnie usmiechnelam lub na niego spojrzalam to blednie wypisal faktury i pare razy wpadl mi na ksero prawie je strącając i pare razy zapomniał ode mnie wziąć kasy za wysyłkę hahaha) i mój M już kilka razy zwrocil mi na to uwage, a ja po prostu robie to nieświadomie, ale mój M to zazdrosny jest mega i chociaż wie, ze może być spokojny to mi mowi, z emi ufa, ale wszystkim facetom na kuli ziemskiej nie ufa za grosz hahaha :-D

Julia kciuki kochana za Twoja @

Nadrobilam Was kochane uffff :-) a ja w piatek szalalam z M, musialam odreagowac po lekcjach z dziecmi, wycisnely ze mnie wszystkie soki, ale kiedy tak podchodzily do mnie i tulily sie itd to wteyd pomyslalam sobie boze jak ja pragne dzieciatka i bycia mama :-). Sprzatalam chate, wczoraj z kolezankami poszlam sie wyszalec do klubu, musialam biodra rozruszac hahah i potrzeba mi bylo tego bardzo ;-) a dzis dzien z M :-) uciekam kochane jeszcze go troche pomeczyc :-D

Dobranoc :-)

Doskonale wiem co czujesz.. za mną już prawie półtora roku staran.. i pamiętam co czułam na początku starań ja i inne staraczki .. dlatego tak mocno kibicuje Ci by szybko się udało :* daj sobie troszkę czasu i na pewno się uda :)

Uciekam na sweet wieczór z P :)
Dobrej nocki dziewczynki :)

Noo .. Juz jestem zmęczona tym bólem. I tylko po prawej str mnie boli.

Patrzyłam na zeszły miesiac i też mnie bolała - 3 dni liczac od dniaa owu. Czyli dziś generalnie powinno odpuścić .. Teoretcznie ;p

Za 30min ide do lekarza

reklama
Do góry