Aniu a prowadzisz jakieś obserwacje? Mierzeniw temp itd? Ja generalnie jestem za czekaniem z testowaniem do terminu @ bo nie zawsze wcześniej może coś wyjść. Niektórym testy wychodzą dopiero tydzień po terminie. Wszystko zależy od tego kiedy nastąpiło zagnieżdżenie.
reklama
Ania-Belfast
Fanka BB :)
Melka19 nie obserwacji nie robila kierowalam sie testami ovulacyjnymi i kalendarzem
Ania-Belfast
Hej Zouza :-)
watpliwosci3
I kiedy według testu była owulka? Ile dni temu?
Ania-Belfast
16.10 wiec 9 dni temu
watpliwosci3
No to myślę że w poniedziałek możesz spokojnie testować
Większość z Nas tutaj jest niecierpliwa i testuje już od 8dpo często dziewczyny zamawiają testy ciazowe na allegro bo są dużo tańsze i testujemy parę dni z kolei przed @ hihi. .
Julka pytalas o gina . Pójdę jeszcze przed ślubem to na pewno ale już nie do tej samej gin co ostatnio. Ona powiedziała że będziemy mogły zacząć coś robic dopiero po ślubie .. eh
Większość z Nas tutaj jest niecierpliwa i testuje już od 8dpo często dziewczyny zamawiają testy ciazowe na allegro bo są dużo tańsze i testujemy parę dni z kolei przed @ hihi. .
Julka pytalas o gina . Pójdę jeszcze przed ślubem to na pewno ale już nie do tej samej gin co ostatnio. Ona powiedziała że będziemy mogły zacząć coś robic dopiero po ślubie .. eh
Anula88 tak wyniki rano w pon mam odebrać i od razu skonsultować się z jakimś lekarzem
Aniu witaj &&&& za szybkie II
Wątpliwości może przeoczyłam ale co ma ślub do staranek i wizyt u gin?
a kiedy ślub?
Aschlee co z Tobą???????????
Aniu witaj &&&& za szybkie II
Wątpliwości może przeoczyłam ale co ma ślub do staranek i wizyt u gin?
a kiedy ślub?
Aschlee co z Tobą???????????
reklama
Ania-Belfast
Juz w poniedzialek serio ja myslalam ze najwczesniej zrobie w czwartek