reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair
No moze ;-) ale to prawdziwe jest tak jak pomyslec :-) tak mam fotke ;-)

Chyba zadzwonie sobie do kadr... w pn. A koledze napisalam ze wroce w listopadzie i czy wtedy tez mi przedluzy to nic nie odp :-(

reklama
Hej

Aschlee bardzo mi przykro.. Trzymaj sie cieplutko. Wiem ze jestes silna :*

Blair u nas w porzadku , dalej jestesmy w szpitalu ale nie bede sie w szczegoly wdawac.

Postanowilam opuscic ten watek bo fakt faktem staraczka juz nie jestem i nigdy wiecej raczej nie bede , wiem jaka dluga i ciezka droge musza przejsc dziewczyny ktore sie staraja..sama ja przeszlam i wiem tez doskonale jak ciezko sie slucha wiadomosci od ciezarowek, wtedy kiedy czlowiekowi nie wychodzi. Chcialabym wam podziekowac za wsparcie i wszystkie dobre rady.Nie chce dluzej tu zostawac bo watek Staraczki 2014 w ciazy juz istnieje wiec po co powielac watki , mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.Nie chce was zanudzac rzeczami ktore was nie dotycza i w sumie ze staraniem nie maja nic wspolnego.

Trzymam za Was wszystkie ogromne kciuki

Motylkowa trzymaj sie i szybkiego bezbolesnego porodu Tobie zycze!!!;-)

Miss wspolczuje tego zamartwiania:-( ale mam nadzieje ze sytuacja niebedzie tak beznadziejna;-)

Julcia
No ja tez tak bralam. To mam nadzieje ze 28.10 bedzie pierwszym dniem od ktorego bedziesz liczyla ciaze :-)

Belly tez liczy tak jak ja i gin z wro. To chyba bedzie git z umowa...

Zouza
No to sie postaral :-D

005.gif
II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
MotylkowaOna , Iwo , Mychunia (7cykl)

GRUDZIEŃ 2014 Anula1988 ewelina_shn

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) susel (16cykl)

MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl)

CZERWIEC 2015 Missiiss1301 (24 cykl)

majdaczek14
[*] aniołek 9tc

Starające się: 9

PAŹDZIERNIK

Anula88 - @??
Jazza - @ 26.10
Blair87 - @ 27.10
kornelia1802 - @ 30.10

julia0903 - @ 31.10

LISTOPAD
melka19 - @ 06.11
zouza - @ 06.11
wątpliwosci3 - @ 15.11
Hanaśmietana - 23.11

POCZEKALNIA
jołasia
, malena100

O jazza i blair juz niedluggo testowanie :-) &&&&&

Anula
Gdzie sie podziewasz bo albo mam slepote jakas i cie dawno nie widzialam albo rzeczywiscie dawno nie zagladalas.;-)

Julcia
Na lipiec tez fajnie rodzic :-D takie wakacyjne dzieciatko:-) zamowilas juz inofolic na necie? :-)

reklama
Miss zagladam codziennie ... dobrze ze poszlas do lekarza,ze wszystko ok... no i ze te zwolnienie jest ... odpoczniesz ... a praca sie nie Przejmuj .... jakos to będzie ....
A ja nie pisze tylko czytam bo jakos tak odnioslam wrażenie ze sama do siebie pisze ... zresztą u mnie i tak bez rewelacji ;-)

Aschle tule .... chociaż wiem ze to nie pomoże .... jak będziesz gotowa to wroc ...

Do góry