reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej

Ja dzis zaczynam nocki:/

Miss troche czytalam i trudno piec dni bede moerzyc temp po 4 godzinach snu...potem wracam na mierzenie o 4 rano, patrzylas na moj wykres? Temp caly czas praktyxznie utrzymujr sie na 36,5 jestem ciekawa czy po owulacji ona bedzie tak wysoko jak ostatnio?

Zouza ale czapa;/ no to oznacz sobie dzien wczesniej moze juz cos nakresli ?

Hana i jak test zrobiony?;-)

Zouza to podaj date kolejnej @ jak mowisz ze sie zaczela..wstane to ogarne liste;-)

reklama
Hej dziewczyny, wam też tak weekend szybko zleciał?
Widzę że @ poprzyłaziły, ale z drugiej strony zaraz zaczynacie nowe staranka. Może w listopadzie pojawią się przedświąteczne prezenty w postaci dwóch kreseczek. Tego życzę wam z całego serducha ;-)
U mnie 9 dc, już przez weekend trenowałam :-) Najgorzej że mój M będzie musiał na kilka dni wyjechać a u mnie nie wiadomo kiedy ovu będzie. No nic, nie puszczę go i tyle :-)

co do pracy w Pl to masakra :wściekła/y: szczyt marzeń dostać pracę w zawodzie :wściekła/y: szukałam 1,5 roku pracy jakiej kolwiek żeby gdzieś się tylko zahaczyć i poszukać czegoś lepszego... do sklepu mnie nie chcieli przyjąć, bo mam studia i będę za dużo chcieć zarabiać :wściekła/y:

zouza dasz radę :tak:

ja zaraz lecę do dentysty z tym zębem, bo dalej boli :angry: może mnie przyjmie poza kolejką....

Dzien dobry :)
Lekarka mi odpisala :D
Mam oznaczyc progesteron w 21dc :) czyli jakies 7dpo

Aleee 21dc to 1 listopada
No jak nie urok ..
ale juz wiesz co robic, zawsze to krok do przodu
Hej

Ja dzis zaczynam nocki:/

Miss troche czytalam i trudno piec dni bede moerzyc temp po 4 godzinach snu...potem wracam na mierzenie o 4 rano, patrzylas na moj wykres? Temp caly czas praktyxznie utrzymujr sie na 36,5 jestem ciekawa czy po owulacji ona bedzie tak wysoko jak ostatnio?

Zouza ale czapa;/ no to oznacz sobie dzien wczesniej moze juz cos nakresli ?

Hana i jak test zrobiony?;-)

Zouza to podaj date kolejnej @ jak mowisz ze sie zaczela..wstane to ogarne liste;-)
Hej :)
czekam na meza z testem, ale ja wiem ze bedzie negatyw:tak:
Czesc Kobity:-)

Hana, wiem co robić dzięki Wam :tak:

Bo co prawda na wizycie gin powiedziała że jej sie te plamienia nie podobają ale zostawiła temat.
Dopiero w mailu nakreśliłam co i jak no i stwierdziła ze może lepiej to zbadać

ale jeszcze 3 tygodnie

mogłabym to przespać :-)

Jeszcze przyszła moja SUPER koleżanka do pracy (ja jestem na 7, ona na 8) .. ja siedze i dziobie żeby mieć wszystko z rana zrobione, milion maili pootwieranych, tabelki w excelu, praca jakaś w wordzie po części napisana a ona siada i duuuup, odłączyła mi listwe z prądem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

"Ah bo ja ciągle zapominam że Ty jesteś do niej podłączona" ...

:angry::angry::angry:

Mychunia oj wspolczuje dentysty ja sie go boje jak ognia:-( no trzymam kciuki by bylo bezbolesnie i szybko;-)

Hana &&&&&&

Melka19 trenuj trenuj;-) ja mam za pare dni plodne;-) jutro po wizycie bede wiedziec wiecej;-)
Niepuszczaj go..;-)

Zouza ale bym sie wsciekla!!!!!!!

ja juz chyba mam cos nie teges z beretem, cala noc snilo mi sie ze badalam śluz i caly cykl byl plodny, a potem ze mialam II kreski na ciazowym tescie ale w ciazy nie bylam z moim małżem tylko ze Stachurskim psychika mi siada :-D

reklama
Do góry