reklama
Watpliwosci myslisz ze pamietam :-/ no co ty. Ale pamietam ze tez byl w normie. A i tak troche nam zajelo. Ja nadal mysle ze u was to twoj chlop powinien sie zbadac. Bez tego stoicie w miejscu. A ty powinnas zrobic monitoring cyklu z 2 3 miechy. Dopiero bedzie mozna wymyslac. Ja tez latalam na monitoringi non stop. No i potem hsg tez moze warto zrobic. Ja sie nie zalapalam. A dokladnie ten cykl odpuscilam bo w kolejnym mialam hsg. I to odpuszczenie mysle jest kluczem do sukcesu.
watpliwosci3
Fanka BB :)
Aska bede szukac innego gina.. bo ta babe jak jeszcze raz bym tam poszla to chyba bym je*** w pysk ...
chyba ze mowila prawde z tym ze tylko u malzenstw darmowe jest szukanie"problemu"...
P KUPILAM JAKIES witaminki ktore poprawiaja jakosc ilosc i budowe plembikow ..
W tym cyklu chyba wymiekam ... 17cs ehhh ...
chyba ze mowila prawde z tym ze tylko u malzenstw darmowe jest szukanie"problemu"...
P KUPILAM JAKIES witaminki ktore poprawiaja jakosc ilosc i budowe plembikow ..
W tym cyklu chyba wymiekam ... 17cs ehhh ...
jazza
Fanka BB :)
Witajcie kochane :-)
Krysiulek przykro mi z praca... ale trzymam kciuki, abys szybko znalazla cos fajnego.. wiem, ze w PL ciezko cos znalezc z sensem... jak bylam zagranica to latwiej sie zylo.. z praca mialam tam farta i zycie bylo na innym poziomie.. nawet zaoszczedzis bylo latwo.. aw PL szukalam intensywnie i udalo mi sie cos znalezc, ale nie powiem, zeby to byl szczyt marzen.. stanowisko odpowiedzialne, ale szefowa i zarobki marne... coz szukam dalej, ale latwo nie jest... bo u nas jest tak- jak masz male kwlaifikacje zle, a jak mamsz duze kwalifkacje tez zle...
Missiiss u mnie tez atak biedronek i kurcze normalnie kocham paskudy, ale wczoraj myslalam, ze je powybijam i w koncu wciagnelam je odkrzuczaczem.. i tez pytam wtf????
A tak w ogole :*
Hana kciuki aby ciemniala kreseczka
Asia super wiesci powizytowe
Blair haha po pijaku mowisz? Kurcze musze sie upic i dorwac swojego

Zouza piekne grzybowe zbiory, ja kiedys jak bylam mala jezdzilam z tata na grzyby. Uwielbialam to, a teraz nie mam czasu nigdy;-)
Mychunia gratulacje dla kolezanki :-)
Watpliwosci przykro mi kochana:-(
Zouza wredna @ :-(
Nadrobilam Was kochane
, troche mnie nie bylo, bo mialam troche na glowie, musialam ogarnac troche spraw.. skolowana jestem jak chlop sanacyjny po ostatnich dniach... ostatnio tez bylam tak zmeczona, ze padalam jak mucha.. za duzo biore na siebie i potem to odchorowuje... dowiedzialam sie, ze kolezanke maz zdradza
i dzis przez 2h wisialam z nia na telefonie.. swiat sie konczy chyba... a dran nawet nie widzi w tym problemu.. wtf sie pytam???
A tak w ogole to wsio ok :-) owu byla zobaczymy jakie efekty, ale juz lajttowo do tego podchodze, bo nie chce sie nastawiac.. dzidzia sama wie kiedy sie pojawic w naszym zyciu najlepiej ;-)
Krysiulek przykro mi z praca... ale trzymam kciuki, abys szybko znalazla cos fajnego.. wiem, ze w PL ciezko cos znalezc z sensem... jak bylam zagranica to latwiej sie zylo.. z praca mialam tam farta i zycie bylo na innym poziomie.. nawet zaoszczedzis bylo latwo.. aw PL szukalam intensywnie i udalo mi sie cos znalezc, ale nie powiem, zeby to byl szczyt marzen.. stanowisko odpowiedzialne, ale szefowa i zarobki marne... coz szukam dalej, ale latwo nie jest... bo u nas jest tak- jak masz male kwlaifikacje zle, a jak mamsz duze kwalifkacje tez zle...
Missiiss u mnie tez atak biedronek i kurcze normalnie kocham paskudy, ale wczoraj myslalam, ze je powybijam i w koncu wciagnelam je odkrzuczaczem.. i tez pytam wtf????

A tak w ogole :*

Hana kciuki aby ciemniala kreseczka

Asia super wiesci powizytowe

Blair haha po pijaku mowisz? Kurcze musze sie upic i dorwac swojego

Zouza piekne grzybowe zbiory, ja kiedys jak bylam mala jezdzilam z tata na grzyby. Uwielbialam to, a teraz nie mam czasu nigdy;-)
Mychunia gratulacje dla kolezanki :-)
Watpliwosci przykro mi kochana:-(
Zouza wredna @ :-(
Nadrobilam Was kochane

A tak w ogole to wsio ok :-) owu byla zobaczymy jakie efekty, ale juz lajttowo do tego podchodze, bo nie chce sie nastawiac.. dzidzia sama wie kiedy sie pojawic w naszym zyciu najlepiej ;-)
reklama