reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Watpliwosci myslisz ze pamietam :-/ no co ty. Ale pamietam ze tez byl w normie. A i tak troche nam zajelo. Ja nadal mysle ze u was to twoj chlop powinien sie zbadac. Bez tego stoicie w miejscu. A ty powinnas zrobic monitoring cyklu z 2 3 miechy. Dopiero bedzie mozna wymyslac. Ja tez latalam na monitoringi non stop. No i potem hsg tez moze warto zrobic. Ja sie nie zalapalam. A dokladnie ten cykl odpuscilam bo w kolejnym mialam hsg. I to odpuszczenie mysle jest kluczem do sukcesu.

Aska bede szukac innego gina.. bo ta babe jak jeszcze raz bym tam poszla to chyba bym je*** w pysk ...
chyba ze mowila prawde z tym ze tylko u malzenstw darmowe jest szukanie"problemu"...
P KUPILAM JAKIES witaminki ktore poprawiaja jakosc ilosc i budowe plembikow ..

W tym cyklu chyba wymiekam ... 17cs ehhh ...

Witajcie kochane :-)

Krysiulek przykro mi z praca... ale trzymam kciuki, abys szybko znalazla cos fajnego.. wiem, ze w PL ciezko cos znalezc z sensem... jak bylam zagranica to latwiej sie zylo.. z praca mialam tam farta i zycie bylo na innym poziomie.. nawet zaoszczedzis bylo latwo.. aw PL szukalam intensywnie i udalo mi sie cos znalezc, ale nie powiem, zeby to byl szczyt marzen.. stanowisko odpowiedzialne, ale szefowa i zarobki marne... coz szukam dalej, ale latwo nie jest... bo u nas jest tak- jak masz male kwlaifikacje zle, a jak mamsz duze kwalifkacje tez zle...

Missiiss u mnie tez atak biedronek i kurcze normalnie kocham paskudy, ale wczoraj myslalam, ze je powybijam i w koncu wciagnelam je odkrzuczaczem.. i tez pytam wtf???? :no:
A tak w ogole :* :-D

Hana kciuki aby ciemniala kreseczka :tak:

Asia super wiesci powizytowe :-D

Blair haha po pijaku mowisz? Kurcze musze sie upic i dorwac swojego :-D:-D

Zouza piekne grzybowe zbiory, ja kiedys jak bylam mala jezdzilam z tata na grzyby. Uwielbialam to, a teraz nie mam czasu nigdy;-)

Mychunia gratulacje dla kolezanki :-)

Watpliwosci przykro mi kochana:-(

Zouza wredna @ :-(

Nadrobilam Was kochane :), troche mnie nie bylo, bo mialam troche na glowie, musialam ogarnac troche spraw.. skolowana jestem jak chlop sanacyjny po ostatnich dniach... ostatnio tez bylam tak zmeczona, ze padalam jak mucha.. za duzo biore na siebie i potem to odchorowuje... dowiedzialam sie, ze kolezanke maz zdradza :no: i dzis przez 2h wisialam z nia na telefonie.. swiat sie konczy chyba... a dran nawet nie widzi w tym problemu.. wtf sie pytam???

A tak w ogole to wsio ok :-) owu byla zobaczymy jakie efekty, ale juz lajttowo do tego podchodze, bo nie chce sie nastawiac.. dzidzia sama wie kiedy sie pojawic w naszym zyciu najlepiej ;-)

Jazza witaj;-) super podejscie;-)
Ja wyluzowalam i niezadreczam sie ze musze byc w ciazy;-) teraz rzucilam sie w wir planowania remontu itd..;-)
No mam nadzieje ze znajdziesz te wymarzona prace;-)

reklama
Dzien dobry :)
Lekarka mi odpisala :D
Mam oznaczyc progesteron w 21dc :) czyli jakies 7dpo

Aleee 21dc to 1 listopada
No jak nie urok ..

Ostatnia edycja:
Do góry