reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mississ narazie nic mi gin nie daje bo to dopiero 3ci cykl staraniowy, a za wcześnie żeby mówić o problemach z zajściem, a narazie brałam progesteron i ekspresowo pomógł, więc może nie był to wielki niedobór i będzie ok :) ogólnie mam się zgłosić do niego teraz jakby coś złego się działo lub dobrego :-D:-D a jeśli nic to za jakieś 3 miesiące i wtedy zaczniemy monitoring i wspomaganie :)

reklama
Kornelka napewno sie uda;-)

Zouza no co ty zabilas? Hehe dobre no co ty;-)

Milego dnia zycze;-)
Ja dzis autem do pracy lece wiec troszke dluzej moglam pospac;-)
Bede pewnie pod wieczor...

Trzymajcie sie laseczki i dzialajcie;-)

Hanasmietana kciuki trzymie by @@@ nie przyszla bo teraz jestes pierwsza na liscie;-)

Witam sie porannie :-)

Missiiss kochana w glowie sie nie miesci z tym przedszkolem... a ci pracownicy powinni dbac o dzieci... a z ta recepta to paranoja jakas.... przytulam kochana :tak:

Kornelia kciuki kochana aby sie udalo:-)

Julia wczorajszy dzien minal jakos.. ciezko ale minal;-)

Nareszcie piatek :-)

Milego dnia kochane :-)

reklama
Nie ma za co ! _love__by_cookiemagik-d35xgjx.gif

Załączniki

• _love__by_cookiemagik-d35xgjx.gif
    _love__by_cookiemagik-d35xgjx.gif
    10,2 KB · Wyświetleń: 68
Do góry