reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mississ współczuję, rzeczywiście paskudne przygody :( Ja bym też awanturę zrobiła na twoim miejscu a aptekarka to też jakaś pi*a musi być dobra :shocked2:

Ja po wizycie, w miarę dobre wieści, torbieli nie ma, pękła, pęcherzyki pięknie rosną, jajniki ok, macica też, ale pan doktor miał wątpliwości, czy szybko nie wróci ta torbiel bo nigdy nie widział, żeby tak szybko się udało zwalczyć, więc kazał nam sie jak najszybciej zachodzić w ciąże może się unormuje wszystko, a jeśli się nie uda to za jakieś kilka miesięcy przyjść i będziemy rozpoczynać wspomaganie.... chociaż nie chciał mi zbytnich nadziei robić, bo od takich szybkorosnących torbieli mogą być jajniki już poniszczone, i nie wiadomo czy znów pęcherzyk zamiat pęknąć nie zacznie pęcznieć.... i tu się kółko zamknie :p kazał narazie odstawić progesteron i zobaczymy czy to będzie znów porażka z tym brakiem pękania pęcherzyka czy może coś z tego wyjdzie naturalnie :-D:-D

reklama
powiem Wam, że łapie doła przez tą dietę cukrzycową.... na śniadanie jadłam to co wczoraj i wczoraj było ok dziś ponad normę
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif
nie jem w ogóle nic słodkiego, nie słodzę, nie piję soków i ciągle coś nie tak
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

kornelia
to trzymam kciuki za szybkie zajście :tak:

Hey laseczki ....

Czekam na mlodego az piłkę skonczy .... deszcz pada a ja mam chyba dola jakiegos...tydzień sie ciagnie jak flaki .... pogoda do d...
Mula mam .... ehh

Majonez dzisiaj łyżka mogłam jesc ... nawet nie zmulilo ... z frytkami ... ale teraz mi niedobrze ....

mychunia ja mam diete cukrzycową w małym palcu :) mój Tato od bardzo dawna chorowal, pozniej mial jeszcze bardziej restrykcyjna. Ustalalam mu posilki wiec jak potrzebujesz pomocy to wbijaj :)

Dopiero wrocilam do domu. Mam takie wzdecia ze wygladam spokojnie na 4 miesiac .. Biedny moj maz :p

Mychunia
Wspolczuje i lacze sie w bolu jak powiedzialam ginowi ze od tych plamien odstawilam metformine to mi kazal diete trzymac. Ja pewnie tez jak bede sobie folgowac znow cukrzycowa mama bede ale oby cholestaza nie wrocila ale gin moei ze na 89% bbedzie :-\ metformine to ja 8 miesiecy jadlam 2x1 i juz mialam dosc. Trzymaj sie kochana. Tulam

Anulcia
Ale narobilas ochoty na frytki z majonezem :-) ja sobie przed chwila ziembiaka ugotowalam i zjsdlam z sola i koperkiem ;-)

Kornela
Hmm skoro masz problem z noepekajacym pecherzykiem to on ci nie kaze przychodzicna spr czy pekl czy nie i ewentualnie pregnyl dac???? Tymbardziej ze o tym wie?

Jezu wlasnie se przypomnialam ze luteine o 6 mialam wziac i kuzwa dopiero teraz biore ja pierdziele masakra... :-(

Kornelia no to w sumie dobre wiesci oby szybko sie udalo;-)

Mychunia ty to masz prze...rane:/:/ z ta dieta...pocieszaj sie ze to juz koncowka,dasz rade!!!!

Anula chyba ta pogoda cie doluje bo u nas cieplutko

Zouza no to biedny mezulek;-) a ja zawsze wzdecia mam po obiedzie e pracy hehe;-)

Miss mam nadzieje ze cie ominie ta cukrzyca ciazowa...!!!

Ja juz w lozku, spiaca jestem....jutro prosto po pracy do notariusza...

Jazza jak dzis minal dzien?

Krysiulek i hanasmietana co u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry