reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wiecie co dziewczyny - zamiast wygladac lepiej bo w ciazy to naleze chyba do tych pechowcow - wygladam coraz gorzej... zawsze przetluszczala mi sie cera i mialam problem z doborem kosmetykow przed @ obsyfilo mnie lae potem zaraz po @ przeszlo i bylo supcio juz:) a teraz tradzik jak zwykle zaczal sie przed spodziewana @ i trwa az do teraz i to juz nie moge sobie z nim poradzic - czuje i widze ze jest coraz gorzej.... ehh - zamiast lepiej to wlasnie wygladam coraz gorzej:/

AnnaMaria nie przejmuj się wyglądem, kobieta w ciąży i tak wygląda uroczo :-) Są plusy jeżeli chodzi o wygląd w ciąży i minusy. Nie jest zawsze tak pięknie jak nam się to może wydawać. Ale głowa do góry to dopiero początek :-D Ja to przerabiał po raz trzeci, więc chyba mogę powiedzieć, że mam już jakieś doświadczenie;-) Najważniejsze, żeby nie przejmować się błachymi sprawami i skupić się na swoim i dzidzi zdrowiu. Będzie dobrze, zobaczysz.

shawty no Ja myślę, że nas nie opuszczasz. Mam nadzieję, że mój prezent wykorzystasz już niedługo i pokaże Ci upragnione II kreseczki. A taka Twoja postawa mi się podoba. ja dopiero jak sobie odpuściłam wszystko to się udało. Aż sama nie mogę dalej w to uwierzyć, aż się boję, żeby nie stało się coś złego, bo to takie piękne, że aż za piękne.

Anula88 no to czekamy na rozwoj sytuacji;-)
Wiesz ze tez dzis mam w planach budyn zrobic jakas ochota mnie naszla hehe

Didi nic jeszcze straconego;-)

Jazza u nas porsnek mglisty jest dzis bez slonca ale przyrjmnie przynajmniej niemielismy szoku termicznego hehe

Martaha123 &&&&& bedzie dobrze tego trzeba sie trzymac;-)

Shawty bedzie dobrze;-) dokladnie swoje mysli skieruj na inny tor ;-) a bedzie niespodzianka

Miss jakby mi sie udalo to bym czerwcowka;-)

Witałam się już wcześniej, tak więc jestem Krysia, strasznie mi się już marzy dziecko, mam starszego narzeczonego, z którym biorę ślub w grudniu. Chcemy aby dziecko jak najszybciej pojawiło się w naszym życiu, póki co to zaczęłam brać tylko kwas foliowy i zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia. Ogólnie strasznie ekscytuje mnie to, że zostanę mamą, chciałabym żeby dzidziuś pojawił się jak najszybciej ale zdaje sobie sprawę, że to może trochę potrwać

Czesc,nie wiem czy mnie kojarzycie-kiedys udzielalam sie tu na watku.Zajrzalam na chwilke pochwalic sie;) Zrobilam probe ciazowa z krwi i wyszla dodatnia!Jestem przeszczesliwa.3majcie kciuki,pozdrawiam.

Dominika na tym wątku też bardzo Ci gratuluję. Przeczucie co do Ciebie mnie nie zmyliło:-D

ksysiulek powodzenia, oby Twoje marzenie szybko się spełniło.

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo ide dzisiaj na wizyte:) moze jeszcze za wczesnie ale ide chociaz dowiedziec sie czy dobrze sie zagniezdzilo.... na serduszko nie licze ale mala nadzieja jest... do srody nie wytrzymam...

Do góry