reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss kochana ja mam dopiero 8 dc wiec do @ mam jeszcze daleko!!!!;-)

Majdaczek u mnie cos znow sie skrada:/ czyli uczulenie:/ szyja troszke szczypie to zle oznaki juz sobir na alergie leki przyjelam porazka;/

Miss kciuki beda mega&&&&&&
A ja juz do pracy niewracam ,moi rodzice sa juz zmeczeni...

Aschlee niestety widokiem pieknych kreseczek naciesze sie na kompie bo w tel niechce mi sie pokazac;/ a powiedz ktory to cykl kochana?

Krysiulek witam powiedz cos o sobie;-)

Shawty oj niemow niv niewiadomo i niekracz zlymi wiesciami;-)

Susel kochana gratuluje wizyty;-)

AnnaMaria kontunuuj nauki bo autko ci sie przyda;-)
A jak juz dzidzia bedzie to ciazko z czasem bedzie;-)

reklama
Julia to moj 4 cykl staran byl:tak: teraz tylko oby wszystko bylo dobrze...no ale coz przeciez nie moge myslec pesymistycznie:sorry:

Aschlee musimy myslec pozytywnie, bo co nam pozostalo?
Ja po przejsciach hmmm jesli sie uda cieszyc bede sie pewnie po paru tygodniach, i trzeba wierzyc ze teraz bedzie ok! Bo jesli myslalabym inaczej to po co bym chciala sprobowac kolejny raz..??!!

mychunia, Motylku ale macie fajnie, że czujecie już ruchy swoich dzieciaków. Piękne uczucie i nie mogę się już tego doczekać.

Motylku pakuj się, ale powoli:-) Przecież Kubuś musi jeszcze troszkę poczekać i pewnie na świecie pojawi się wówczas, gdy będzie to dla niego najodpowiedniejsza chwila. Tego Ci życzę z całego serca i trzymam kciuki.

reklama
Do góry