reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja mam tak samo czytam wszystko i zapominam komu co napisac chcialam:)
Czytalam ze inofolic mozna stosowac od obojetnie jakiego dnia wiec po wyplacie kupuje i zacznam brac...

Milgocka gratuluje.
Aschlee to troche powakacjuj teraz;)
Anna ciaze biochemiczne sie zdazaja . Sama mialam 2 a na pewno 1 raz.- potwiwrdzona beta. Tak sie zdaza. Ciaza z jakiegos powodu sie nie utrzymuje - najczesciej to wadliwy plod ( tak dziala natura) a czasami sa inne przyczyny. Lekarz ma racje jesli by sie powtarzalo trzeba szukac przyczyny. - czasami sa to bakterie np. Beztlenowe a czasami inne prozaiczne przyczyny. Natomiast pojedynczy przypadek o niczym nie swiadczy

Ostatnia edycja:
Ach... zamowie przez neta jeszcze dzis ten za 30zl i zaczne stosowac a po wyplacie kupie ten za 100zl 60 saszetek... bo nie wytrzymam do nastepnego cyklu - musze sprobowac:):)

Anula dobrze. Poki co bez specjalnych objawow poza zmeczeniem czasami bolami brzucha. Rano troche blee ale to pewnie z glodu. A tak specjlanych objawow brak. Jutro ide do gin

Dzień dobry;-)
Zaglądam a tu takie wieści Milgocka kochana gratulacje !!!!!!! Beta na pewno będzie piękna;)
Inofolic na forum wprowadziła anula1988 i on naprawdę działa sama zaszłam w 1 cyklu stosowania i daje popalić..
jajniki pracowały jak szalone i czuć je było jak trzeba:tak:
A co do brania to ja zaczęłam od 7dc po 2 saszetki dziennie- najlepiej zacząć brać na początku cyklu.
majdaczku jak tam????? inofolic pomógł????????????
Dziewczynki buziaki dla wszystkich !!!!!!

reklama
Do góry