reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
gochson cały czas o Tobie myślę... kurczę już wszystko fajnie: upragnione II kreseczki, prawidłowy przyrost bety i co i póki co d.... :wściekła/y:

karolina
[*] dla cioci i wujka...

Maluś i kolejny problem być może przez teściów.... :angry:

bezdzietna nie daj się....

niestety życie jest niesprawiedliwe.... ktoś kto się stara i naprawdę pragnie dziecka nie może go mieć, a taki głupi basztyl co potem przypala dziecko petami bez problemów ma dziecko :angry:

Hej kochane.

Gochson kurcze martwie sie strasznie i kciuki trzymam za fasolinke zdrowa!

Karolcia bardzo mi przykro, mam nadzieje ze za te ostatnie straty zostaniesz wynagrodzona w odpowiedni sposob.

Bezdzietna rozumiem co czujesz, ja mam taka kolezanke co dzieci z gilami do pasa lataja a ona tego nie widzi. Slabe to jest.

Malus ty jestes wsparciem dla waszych dzieci i one nie powinny widziec twoich emocji negatywnych. A mala zajmij czyms kiedy cmoka nie zwracajac jej uwagi.

Mligocka buziaczek. W koncu musi byc dobrze. Moze jakas fajna ksiazke powinnas chwycic?! Polecam Anne Fincer-Ogonowska przeczytaj polecam. Na chwile zapomnisz o troskach :-)

Muchunia niestety sam test o niczym nieswiadczy. Juz ich tyle robilam wiec wiem.
Powoli oswajam sie z tym faktem ze to chyba nie moj czas. Lekarz twierdzi ze po zabiegu bede musiala odczekac z 3 miesiace.
Dziewczyny to nie jest opinia jednego lekarza - badalo mnie 3 lekarzy na roznych aparatach usg.
Poczekam, porobie moze badania, odpoczne i zaczne na nowo.
Juz od poczatku mowilam ze jak utrzymam to bedzie cud ale cudow nie ma :mad:

Gochson no dobrze ale jednak beta rosnie wiec cos sie dzieje... zrobia zabieg czego? jak nic nie widza? hmmm.... sama juz nie wiem.... a moze to byc zasniad? czy to wykluczyli?

moze niech poczekaja jeszcze 2 dni i zrobia badania jeszcze.... hmmm

Kto zechce czynic honory i jutro informowac mnie co sie dzieje na forum? :-D he he nie no zartuje.... :-D

mychunia nio tak decyzja nalezy do Gochson... nio ale beta przyrasta i to ladnie.... hmmm

Dziewczyny ale od poczatku bylo cos nie tak. Najpierw krwawienie w styczniu trwalo przez 10 dni, potem plamienia kolejne 10 dni. Fakt teraz nie mam ale moze tylko dzieki dupkowi.
Skoro na tym etapie cos jest nie tak to czy jest sens na sile to trzymac?
Mam juz dosc tego szpitala i czekania. Tesknie za dzieckiem. Spedzam juz 3 dobe bez niego.
Qrcze jak tak ma wygladac kazda ciaza to czy jest sens sie starac? Przeciez to tyle nerwow.
Chcialabym wyjsc juz do domu i chociaz poryczec sobie to by troche emocje opadly.

reklama
Gochson ale kochana beta rosnie a nie spada wiec cos sie jednak tam dzieje... i to na pewno nie wina dupka ze bierzesz hmm badz cierpliwa... wiem ze latwo sie mowi ale nie masz wyjscia musisz to wytrzymac... i musi byc dobrze!! nie ma innej opcji...

Do góry