reklama
Anula1988
Fanka BB :)
wiecie co normalnie mi się przysnęło po obiadku....
chcciałam ogolić futerko,ale mój depilator się rozładował i muszę poczekać....
Ale się uśmiałam Mychunia z Twojego posta!
Matko, ale mieliśmy godzinkę temu przytulanie, chyba się skuszę na jeszcze jedno wieczorem, jak A wróci z odśnieżania
Gochson ja też jestem za tym żeby lekarze się jeszcze wstrzymali.... zresztą jak nic nie widać to co chcą usuwać?
Anula nie śmiej się. Mąż specjalnie mi depilator fundnął na urodziny żebym miała gładkie nogi jak te panie w reklamie...
Anula nie śmiej się. Mąż specjalnie mi depilator fundnął na urodziny żebym miała gładkie nogi jak te panie w reklamie...
Anula a jak si robi usg jajowodow? Przez usg transwaginalne w sumie je widac.
Lekarz mnie przekonywal ze ciaza nie jest prawidlowa i pewnie jakby zaczekali to by bylo poronienie ale raczej proponuja zabieg.
Jutro jeszcze z nimi pogadam bo nie rozumiem tego wszystkiego.
Sprawdzal na dwoch usg i nic. Mowia tez ze nie moga za dlugo czekac bo to jest ciaza nieprawidlowa i moga byc jakies powiklania.
Lekarz mnie przekonywal ze ciaza nie jest prawidlowa i pewnie jakby zaczekali to by bylo poronienie ale raczej proponuja zabieg.
Jutro jeszcze z nimi pogadam bo nie rozumiem tego wszystkiego.
Sprawdzal na dwoch usg i nic. Mowia tez ze nie moga za dlugo czekac bo to jest ciaza nieprawidlowa i moga byc jakies powiklania.
Anula1988
Fanka BB :)
Gochson- USG jajowodów można spokojnie zrobić poprzez USG dopochwowe. Nawet mi ginka raz takie robiła. A dlaczego mówią Ci lekarze, ze ciaza jest nieprawidłowa? Przeciez Beta HCG przyrasta prawidłowo. Jedyny kłopot, to faktycznie, że nie widać jajeczka, ale na to jest jeszcze czas!
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Wlasnie wrocilismy ze spacerku, troszke zmarzlam ale mielismy ze soba ciepla herbatke... :-)
mychunia ja tez ostatnio nie mam ochoty na seks, mimo ze moj by chcial na pewno... chociaz mnie nie zmusza bo tu nie o to chodzi bym ma sile sie z nim przytulala....
Anula1988 my dzisiaj przed spacerkiem tez mielismy przytulanko.... taki spontan....
Gochson no ale beta rosnie? to znaczy ze cos sie dzieje.... no bo chyba nie ma zasniadu? porozmawiaj jutro jeszcze z lekarze... moze niech powtorza badanie bety? hmmm i jeszcze raz USG... hmmm
mychunia ja tez ostatnio nie mam ochoty na seks, mimo ze moj by chcial na pewno... chociaz mnie nie zmusza bo tu nie o to chodzi bym ma sile sie z nim przytulala....
Anula1988 my dzisiaj przed spacerkiem tez mielismy przytulanko.... taki spontan....
Gochson no ale beta rosnie? to znaczy ze cos sie dzieje.... no bo chyba nie ma zasniadu? porozmawiaj jutro jeszcze z lekarze... moze niech powtorza badanie bety? hmmm i jeszcze raz USG... hmmm