reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gabis- Kochana, wszystko jest dobrze! Ja byłam u gina 6t5d i zarodek miał tylko 2 mm więcej niż Twój, bo 5 mm. Biło już w nim serduszko. W Twoim najpiękniejszym na świecie zarodku też lada dzień zacznie bić silne i mocne serduszko!

Gabis spokojnie, jest zarodek, ze malutki to jeszcze urośnie :) czasem lekarze za szybko dają diagnozy. Tesc mi opowiadał historie jak to lekarze straszą pacjentki w ciazy zeby te przychodziły na wizyty częściej i płaciły... Co jest karygodne!

Anulka nie wiem czy szykuje, nie wydaje mi sie bo cieżko z serduszkami... Ale sie okaże za tydz ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

GGabis to prosto liczac u mnie po 13 dniach od bety 80 bylo tylko cialko zolte a u Ciebie po 14 juz zarodeczek ;-) wszystko wporzasiu kobietko ;*** poglaskaj brzuszek i juz spokojnie. Gratuluje!!!!

Anula dobry duszku ;** Kochana to pocieszające ze nie tylko ja bez czucia Malucha jeszcze.

Dzięki dziewczyny. Jesteście kochane.
Ale wiecie jak to jest. Nagle wszystko się wali i wydaje się że już gorzej być nie mogło. Gdyby nie ta jego mina i takie dopytywanie to inaczej bym to może odebrała.
Na wielkim zbliżeniu było widać (chyba) pulsujące serduszko...

Gabis kochana, ten lekarz to normalnie nie czlowiek! uwazam jak reszta dziewczyn ze wszystko jest w porzadku!:)
SPokojnie a jak nie to przejdz sie za tydz. gdzie indziej i zaloze sie ze jest serduszko:) ja tez w 6tc niemialam serduszka a musialaym spojrzec jaki mial wymiar, zaraz spojrze

reklama
Gabis - ja byłam 6t4d i serduszko było ale ledwie znalazła to bardzo wcześnie jest, aktywność podejmuje 21 dni od zapłodnienia a nie zawsze sprzed wychwyci cos razu, troszkę za wcześnie byłaś, ale ważne ze wszystko na swoim miejscu.

Ja na chwile sale wam pozdrowienia od brzucha na wakacjach ;-) no i kot mnie przeraza bo już w połowie!!!

Zobacz załącznik 629513

Do góry