reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Gabis- Kochana, wszystko jest dobrze! Ja byłam u gina 6t5d i zarodek miał tylko 2 mm więcej niż Twój, bo 5 mm. Biło już w nim serduszko. W Twoim najpiękniejszym na świecie zarodku też lada dzień zacznie bić silne i mocne serduszko!
Gabis spokojnie, jest zarodek, ze malutki to jeszcze urośnie czasem lekarze za szybko dają diagnozy. Tesc mi opowiadał historie jak to lekarze straszą pacjentki w ciazy zeby te przychodziły na wizyty częściej i płaciły... Co jest karygodne!
Anulka nie wiem czy szykuje, nie wydaje mi sie bo cieżko z serduszkami... Ale sie okaże za tydz
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Anulka nie wiem czy szykuje, nie wydaje mi sie bo cieżko z serduszkami... Ale sie okaże za tydz
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
GGabis to prosto liczac u mnie po 13 dniach od bety 80 bylo tylko cialko zolte a u Ciebie po 14 juz zarodeczek ;-) wszystko wporzasiu kobietko ;*** poglaskaj brzuszek i juz spokojnie. Gratuluje!!!!
Anula dobry duszku ;** Kochana to pocieszające ze nie tylko ja bez czucia Malucha jeszcze.
Anula dobry duszku ;** Kochana to pocieszające ze nie tylko ja bez czucia Malucha jeszcze.
gabis
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. Jesteście kochane.
Ale wiecie jak to jest. Nagle wszystko się wali i wydaje się że już gorzej być nie mogło. Gdyby nie ta jego mina i takie dopytywanie to inaczej bym to może odebrała.
Na wielkim zbliżeniu było widać (chyba) pulsujące serduszko...
Ale wiecie jak to jest. Nagle wszystko się wali i wydaje się że już gorzej być nie mogło. Gdyby nie ta jego mina i takie dopytywanie to inaczej bym to może odebrała.
Na wielkim zbliżeniu było widać (chyba) pulsujące serduszko...
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Gabis a kiedy kolejne podglądanie?
Gabis kochana, ten lekarz to normalnie nie czlowiek! uwazam jak reszta dziewczyn ze wszystko jest w porzadku!
SPokojnie a jak nie to przejdz sie za tydz. gdzie indziej i zaloze sie ze jest serduszko ja tez w 6tc niemialam serduszka a musialaym spojrzec jaki mial wymiar, zaraz spojrze
SPokojnie a jak nie to przejdz sie za tydz. gdzie indziej i zaloze sie ze jest serduszko ja tez w 6tc niemialam serduszka a musialaym spojrzec jaki mial wymiar, zaraz spojrze
reklama
Gabis - ja byłam 6t4d i serduszko było ale ledwie znalazła to bardzo wcześnie jest, aktywność podejmuje 21 dni od zapłodnienia a nie zawsze sprzed wychwyci cos razu, troszkę za wcześnie byłaś, ale ważne ze wszystko na swoim miejscu.
Ja na chwile sale wam pozdrowienia od brzucha na wakacjach ;-) no i kot mnie przeraza bo już w połowie!!!
Zobacz załącznik 629513
Ja na chwile sale wam pozdrowienia od brzucha na wakacjach ;-) no i kot mnie przeraza bo już w połowie!!!
Zobacz załącznik 629513