reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Czesc Kobietki

nam niestety pogoda pokrzyzowala plany...ale coz spedzimy jakos fajnie ten dzionek w domu :tak:

Asia fajny prezent dla mamy na pewno sie ucieszy :tak:

Milego weekendu

reklama
Gabis - ja to wogóle mało na FB wrzucam a na pewno do głowy by mi nie przyszło by w taki sposób się nowina dzielić:sorry2:

Asiu - ja a właściwie mój mąż powiedział mamcie chyba w 12 tyg, a to z tego powodu że z Julką od razu rozgadała reszcie rodziny, gorsze niż FB :wściekła/y:

Motylku - ludziom jesy głupio wprost zapytac, u mnie w pracy naokoło mam ok 100 osób a wprost spytały może z 3. Teraz to i tak widać to co się kryć bedę.:-p

Hey babeczki ...ochlonelam ... przykro dalej no ale coz ... zakupilam dzis inofolic eh ;-)

Lece ogarnąć ... zajrze później ;-)

Kasik tak jest
.
Nie damy sie ;-)
.. wlasnie dziewczynki wypowiedzcie sie prosze chociaz w skrocie bo pewnie pisalyscie ale kurcze duzooo czytania w stecz ... ile sadzetek bralyscie?jakie zmiany zauważyliście? No i po jakim czasie stosowania sie udalo? ;-)

Kasikz, anula88 Inofolic to kwas foliowy+inozyt. Wpiszcie sobie w googlach. Jest strona o tym. Zalecana dawka to 1 saszetka. Ja brałam 2. Mi udało sie w pierwszym cyklu. I z tego co pamietam Anuli1988 i AsiSzw też.

Hej :)
My z Mama juz po zakupach jestem tak zmęczona ze z domu wypędzi mnie tylko pożar domu ;p

KasikZ a nic sie nie dzieje, chyba, tak pytam ;)

Asiu ale fajna niespodziankę Mamie robicie :) napewno bedzie Jej bardzo miło

Gabis nie niepokoi wręcz odwrotnie ;) temp skoczyła mocno do góry jak porównałem z poprzednimi to tak wysoko jeszcze nie była ;) ale to jeszcze nic nie znaczy bo jestem 3dpo

Asmi serduszek nie widać, ale wystarczy jeden dzielny żołnierz ;)

Gabis ja nie rozumiem i tego i wklejenia zdjeć z zaznaczeniem płci, albo z wielkim obwieszczeniem "jest cipeczka bedzie dziewczynka" no ludzie! Czy zdjęcie gołego dziecka tez by wrzucili?!

W inofolik i ja sie zaopatrze od następnego cyklu, moze pomoże ;)
W tym cyklu zrobię chyba progesteron

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam ponownie!
Zapomniałam się pochwalić - mój synek dostał się do przedszkola, na którym mi zależało. Dzisiaj nawet byliśmy na festynie organizowanym przez to przedszkole. Dyrektorka nas zaprosiła wczoraj jak podpisywaliśmy umowę. Jestem szczęśliwa z tego powodu.

Ja nie wiem czy mi opłacałoby się kupić ten infolic skoro mój mąż wyjeżdża 5.07 do UK i nie wiem czy załapałabym się na dni płodne przed jego wyjazdem.

reklama
asmi to super ze synek sie dostal :tak:

my dzisiaj caly dzien w domu bo a to pada a to wieje ze glowe chce urwac a mialo niby byc ladnie...

Do góry