reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

O jaaaa ale bobas slodki.

A ja umowilam mojego Szyma na badanie nasienia. Co prawda lekarz kazal zrobic w Gamecie ale w zwiazku z tym ze tam nie zapisuja tylko yrzeba kolejeczke zajac wybralam Invikte. Moj narzeczony zażyczył sobie mojej obecnosci w tym czasie :-) chyba bede brac w tym udzial hehe. Ale tak na powaznie to wkurza mnie bo juz 3 miesiace temu mial zrobic tylko ciezko mu sie wybrac juz teraz jak jest termin to go przypilnuje , poza tym koniecznie przed moim hsg chce wynik miec w garsci.

reklama
Aschlee ja się zrobiłam wrażliwa na zapachy w czasie ciąży, a przy oglądaniu zrobiło mi się niedobrze, bo wyobraziłam sobie to co muszą zjeść :-(

a ja dziś jadę na urodzinki do szwagra, a w sobotę do drugiego też na urodziny :-D tak się złożyło, że obydwaj mają urodziny dzień po dniu :-) tylko brat męża jest w weekend na studiach, więc dziś imprezkę robi :tak:

Asia to musi być udany i owocny wyjazd, bo w moje imieniny wyjeżdżacie ;-)

ewelinka moja glukoza też jest wysoka, bo 99, ale póki co nic nie muszę robić :-) Skarbek cudny :tak:

PrincessSara witaj :tak:

kata witaj :tak:

Mychunia no mi lekarz powiedział ze jest troche wyzsza bo powinno byc do 100 i ze na wszelki wypadek zrobi badanie z obciążeniem ale powiedział że absolutnie mam się nie martwić :-)

Witam dziewczynki :happy2:
Uwaga chwalę się -test pozytywny-2 grube krechy :-)
attachment.php

reklama
Do góry