reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku przykro mi, że musisz zostac w szpitalu ale jak trzeba to niestety.. jestes pod dobra opieka i to jest najwazniejsze... nie rozumiem twojego m przeciez lekarz chce dla was jak najlepiej... :tak:

iwo - dla córci też zyczonka posylam..:tak:

WESOŁYCH ŚWIAT WIELKANOCNYCH I MOKREGO SMINGUSA DYNGUSA !! ORAZ spędzenia czasu z bliskimi w rodzinnej atmosferze i niech Wielkanocny Zajączek przyniesie Wam to czego najbardziej pragniecie !!
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Motylku, - jak tam twoja połówka, już nie marudzi?
A co kupil na chrzciny, jak dobrze kojarzę to jutro chrzestnym zostanie?
A jak Ty się czujesz? Masz chociarz jakąś książkę do fzytania albo inne ciekawe zajecie? Ja bym pewno szydełkował jakieś ciuszki dla maluszka. No może coś dla siebie na duży brzuszek...

Witam się wieczornie :)

Iwo - najlepsze życzenia dla Córci od BB-Ciotki Klotki :-D
MotylkowaOna - przykro mi, że święta spędzisz i w szpitalu i M dokłada swoje 3 grosze do tego, ale takie są Dziady...pobrzęczy i mu przejdzie:-) Najważniejsze jest zdrowie Twojej Fasolki i Twoje :-) Odpoczywaj i broń Ci Panie nawet nie próbuj się denerwować ! ;-) Kciuki za Was Kochana! &&&&&&&&& !

Pewnie jutro do Was zajrzę, ale tylko na chwilkę, żeby poczytać i się przywitać :-) także...

Życzę Wszystkim Zdrowych, Radosnych Świąt Wielkanocnych, Smacznego Jajka oraz Zajączka Bogatego w pozytywne testy ciążowe :)
A naszym Kochanym Brzuchatkom zdrówka i szczęśliwego rozwiązania ! :-)

Ostatnia edycja:
Jołasiu juz mu przeszlo.. Kupilismy zloty łańcuszek i chyba popełnilismy bład bo sie wykosztowalismy a od jej strony dzieciak dostanie jakies drobiazgii.. I chrzestna powiedziala ze ona na komunie chciala łańcuszek. I takie buty.. Dalismy za niego 400 zl a chrzestna blender ma kupic za 100 i jeszcze chciala sie skladac..paranoja..takich bogaczy graja do ludzi..a rzeczywistosc pokazuje inaczej..wiec po co udawac.. Wkurzylo mnie to..

Hej :)
Ja juz po Rezurekcjach :)

Motylku jak sie czujesz? Ściskam Cię mocno w tym dniu :*

Iwo spóźnione najlepsze życzenia dla Młodej :*

WESOŁYCH!

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Motyl ale dziecko będzie miało pamiątkę od chrzestnego wiec to się liczy ;-) blender na chrzciny? hmm oryginalny prezent przyznam

Witam się porannie.

My już po śniadaniu. Naczynia pomyte. Teraz brzuszek trawi bo nie ma miejsca na wiecej.

Jołasiu juz mu przeszlo.. Kupilismy zloty łańcuszek i chyba popełnilismy bład bo sie wykosztowalismy a od jej strony dzieciak dostanie jakies drobiazgii.. I chrzestna powiedziala ze ona na komunie chciala łańcuszek. I takie buty.. Dalismy za niego 400 zl a chrzestna blender ma kupic za 100 i jeszcze chciala sie skladac..paranoja..takich bogaczy graja do ludzi..a rzeczywistosc pokazuje inaczej..wiec po co udawac.. Wkurzylo mnie to..
Dziwny ten prezent od chrzestnej. A gdzie tradycyjne zakupy chrzestnych. myślę ze łancuszek to trafny zakup, choc kosztowny. Ale takie rzeczy sie właśnie na chrzciny kupuje. Ubranko do chrzcin, pokaxna pamiątka w formie książeczki itp.

A jak się Motylku czujesz? Twoje Kochanie już było u Ciebie?

U mnie temperatura skacze. Wczoraj juz bylo 36.7 dzisiaj spowrotem 36.5. Za durzo jaj do pekniecia.
Oj gdyby nie ta moja tarczyca to bym dostała zastrzyk a tak nawet te clo to niejako ryzyko ze cos sie namiesza w hormonach.
Zobaczymy jak jutro. Moze cos sie ruszy. Jajnik czuje od samego rana.

tak Jołasiu był już ze śniadankiem :p widac po nim ze teskni.. tyle to wytrzyma :p

Dziewczyny ja jak usłyszałam o blenderze to buchłam smiechem bo chocby nawet rodzice tak chcieli to ja i tak bym kupiła cos dla dziecka.. w koncu to chrzciny a nie wesele.. dziwna ta rodzina wiec ja sie ciesze ze nie musze tam isc.. moze u nich takie zwyczaje a my jestesmy tradycjonalistami..

Ostatnia edycja:
reklama
Oj to dobrze ze teskni. Tak ma byc.
Dobry test dla niego twój pobyt w szpitalu. Jeżeli teraz sobie poradzil, ze swieconka polecial, przygotowal conieco, prezent kupil, byk u ciebie to znaczy ze pozniej da rade.

Blender. Rozumiem wesele, same narodziny dziecka, mata, to wam sie przyda, ale chrzciny. Wykorzystali dziecko dla prazentow. Nic wiecej. Chlopiec, czy dzieczynka? Za kolka lat powie ten blender to moj pierwszy profesjonalny sprzet kuchenny:-)

Do góry