reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczynki a mi ktoś energie zabrał:szok:całą, idę zaraz do mojego chrześniaka i na babskie plotki do siostry... może załapię się na jej pyszne naleśniki;-)

Witam.

Asia- powiem Ci że zaprzyjaźniłam się z bromkiem:-) Tak wpadam tutaj od czasu do czasu, na szybkiego, ale dobre i to. Dziękuję że pytasz.
Olusia- dzisiejsza noc w miarę spokojna. Nie ma co narzekać, zawsze może być.. gorzej!:-D

Zmykam do maminych czterech kątów:tak:

Miłego dnia i pozdrawiam.

Aschlee, na efekt moich włosów będziesz musiała poczekać do przyszłego tygodnia. Byłam u fryzjerki, aby dogadać się co do fryzury, kolorku i na kiedy mam przyjść, to jednak czas ma dopiero na 17.04, tak jak M nas zapisał. Ta kobieta widziała mnie ponad 4 lata temu jak strzygła i czesała nas na nasze wesele (przyjechała wtedy do teściów do Wójtowa) i nadal nas pamięta :D Miło spotkać kogoś fajnego po tylu latach. Kolorek prawdopodobnie będzie czerwony, albo czerwono-i tu drugi ciemniejszy :) Zobaczymy co mi wymyśli w czwartek :)

Jestem już po obiedzie i nic mi się nie chce, a trzeba posprzątać. Dzisiaj na obiad zrobiła bitki i do tego kopytka. Wszyscy się zajadali :)

Denerwuje się, bo mam @, ale bez skrzepów czasami dużo, czasami mało ze mnie leci krwi i ma taki różowy, albo trochę czerwony kolor. Do tego mam ból prawego jajnika ;\

reklama
Malus poczekam do 17 :tak: juz sie nie moge doczekac.A co tam u Ciebie i Dziewczynek?Jak humorek mam nadzieje ze lepszy:tak:

Do góry