reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej :)

Monarti najlepszego dla Szkraba ;)

Matik mam nadzieje ze będzie dobrze &&&&

Ewelinka, Malus co z Wami? Jak testy?

Laski uratowaliśmy druga linie komórek :) jeszcze są słabe ale "odbiły" i rosną :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Późno piszę, bo musiałam najpierw dziewczynki nakarmić i ogarnąć w mieszkaniu, bo M dzisiaj o 14-tej przyjdzie do domu i będzie z nami do 17-tej, a później do drugiej pracy.

Zrobiłam test i niby (ale niby) widzę drugą kreseczkę. Aparat nawet tego nie uchwyci. Raczej stawiałabym na felerny test. Stawiałabym, że u mnie jest cykl bezowulacyjny. Nie mam @, a wiem, że przy takim cyklu bezowulacyjnym @ może długo się spóźniać. Już nie będę robić tych testów, bo to głupota. Poczekam parę dni i jeżeli @ nie przylezie zrobię betę, a jeżeli beta nie wyjdzie i nie będzie @ to lecę do lekarza aby dał mi coś na wywołanie. Mam w domu luteinę dopochwową, którą brałam przy krwawieniu zanim poroniłam, ale nie chce nic brać bez konsultacji z lekarzem. Jeszcze na dodatek rozkłada mnie. Boli mnie głowa i mam ostry kaszel. Jak zaczynam kaszleć, to czuje, że zaraz wypluje płuca ;/ Oliwkę też coś bierze, bo od rana kaszle ;/

Tak ale od poniedziałku zaczą być jaśniejszy we wtorek już całkiem jasny a w czwartek ściemniał i dziś mocniejszy od czwartku
Dlatego się łudzę
Ale do lekarza we wtorek bo moja tak przyjmuje dr
No jak coś ma być to będzie
Nie panikuje czuję spokój
Krew była mocna choć moje okresy są mocniejsze
Wyleciały 3 takie same skrzepy gdzie jak roniłam to zawsze był 1
To by tłumaczyło szybki rezultat testu
Ale modlę się żeby 1 przeżył
Poprzednie 2 cykle były mega długie 1 raz w życiu może dlatego było więcej jajeczek
Oczywiście nie jestem pewna tego co piszę, to są tylko moje domysły
Wiem , że na 99% nic już nie ma ale może jednak należy cud się zdarzy ;) przydał by się :)

Ostatnia edycja:
Milena u mnie tak jak napisalam.w ulotce napisane ze wykrywa od 25mlu a na opakowaniu ze 10...

monarti- spelnienia marzen dla Twojego Szkraba:)

Karolina- fasolka daje juz w kosc:)

Blair- to super z tymi komorkami:)

Malus- zdrówka. A test hmm a moze jednak ciaza??

Ja jade do pracy a pozniej bedziemy z G konczyc szklarnie. On sobie nawet dwa dni urlopu wyrwal zeby dokonczyc bo to jego wlasna konstrukcja:)
Milego dzionka!!?

Jussastar, lepiej poczekam na @ albo na betę.

Matik, nie chce Ciebie straszyć, ale jak ja roniłam to bardzo małe krzepy miałam i nie było tego dużo :( Jeżeli masz/miałaś skrzepy z krwawieniem to nie wiem czy się uda uratować fasolkę :( U mnie zaczęło się od samego krwawienia i dostałam luteinę, ale nie pomogła :(

Wiem kochana dlatego mówię, że jest tylko 0,01%szansy że się uda ale jest ;)
Spoko ja naprawdę na nic się nie nakręcam
Pożarem implantacja musiała być wcześniej skoro w 7 dniu po owu a najprawdopodobniej był to 8 mam pozytywne testy i to nie cienie normalnie na zdjęciach widoczne

Dajmy spokój może do kitu mam te testy
Jak skończą mi się plemienia kupię inny test w aptece

Ostatnia edycja:
Matik to mocno trzymam kciuki żeby był już spokój :)

Maluś myślę że jakby miała być druga kreska to już by była... może to faktycznie bezowulacyjny...

Jussastar z jednej str fajnie że się udało uratować, ale z drugiej kicha z sobotą bo miałam inne przyjemniejsze plany :(

reklama
Blair ciekawia mnie te Twoje hodowle;) Pociesze cie ze ja czasami nawet w niedziele musze pracowac - uroki swojej firmy
Ja zaraz za prace i porzadki w domu po wyjezdZie dziadka masakra;)

Do góry