reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Co do bólu jajników to ja zazwyczaj po prostu go czuję, ale nie można tego nazwać bólem. Co lepsze zaczynam się zastanawiać nad tym czemu moje owulacjie są przeważnie z lewego. Powinno być naprzemiennie, a 2 cykle przed poronieniem pracował lewy i teraz też on (sprawdzane na usg).

Dobrej nocy!

reklama
Ja byłam z G na otwarciu nowego centrum handlowego, ale ludzi masa chyba wszyscy na promocje jakieś liczyli, ale bez szału... my polujemy na lodówkę od jakiegoś czasu... No nic dobranoc i do jutra :)

Jussastar- lodówka, to tez potrzebny zakup :tak: A jakiś model już masz wybrany? Ja 2 lata temu jak urządzałam kuchnie, to najpierw sobie wybrałam wymarzoną lodówkę, a dopiero potem pod nią wybierałam sobie meble, blat, itp., hihi :sorry2: No tak mi się ta lodówka spodobała! :-D

Dobranoc Kochane! Miejmy nadzieje, że tej nocy PEWNE GWIAZDY SPADNĄ bezpowrotnie :tak:

Anula ja już przeszlam co bylo założone mianowicie u mnie to wygladalo tak. Stralismy sie od slubu 10/2010 przez dwa lata usprawiedliwialam sie pracą ze duzo ze stresujaca. Gdy sie zwolnilam to w styczniu 2013 zglosilam sie do dr i on zbadal nic niepokojącego nie zauważyłem więc przepisał mi duphaston i kazal sie starać trzy cykle i wrócić gdy wrocilam skierowal mnie na histeroskopie i niby wszystko było drozne także następny duphaston na trzy cykle i wrócić. Wrocilam pod koniec września i skierowal mnie na laparoskopie i okazalo sie ze jajowody całkowicie zapchane jeden nie do odblokowania (zrosty prawdopodobnie po wyrostku) kolejne trzy cykle duphastonu i dalej nic. jak do niego wrocilam to polecił mi tego doktorka w klinice(czekalam na prywatną wizyte dwa miesiące bo oblężenie invitro) on zalecił iui. Spróbuję parę razy ale jak dalej nic to invitro. Ale sie spisalam. Przepraszam

Justar ja nie pomoge ale dziewczyny na watku "iui inseminacja w walce o pierwsza dzidzie" przeszły juz bardzo długą drogę i bardzo dużo wiedzą spytaj na pewno ci odpowiedzą

A skąd jesteś? magonia tak raczej tak zadowolona jestem dopiero kilka wizyt. Jak sie dowiedziałam ze musze dwa miesiące czekac na wizytę w parensie to przyjal mnie w profamilii i juz mi wszystko powiedział jak sie przygotowac jakie badania porobic do iui i dobrze bo szybciej wszystko poszlo. W tamtym tygodniu miałam miec pierwsza wizyte to wyjechal na sympozjum ale przyjela mnie dr homa i ona mi recepte napisała i monitorowala pęcherzyki. Dzis juz mnie magon przyjal. narazie w niczym mi nie pomogl i nie zaszkodzil (mam nadzieje ze jutro mi pomoże ;) ) o parensie tez narazie zdania nie mam bo dopiero od tygodnia chodzę. Mieszane uczucia mam ale że na miejscu to spróbuję iui 2 lub 3 razy jak mi nie pomogą to gdzieś dalej trzeba będzie jeździć.

Dobranoc ;* mam nadzieje ze tez jestem w tym kółku ;)

Dobry wieczór

Ja po pracy, Przekąsiłam coś poinformowałam M, że w pracy jaskółki ćwierkają, że mam skoczyć piętro wyżej, tzn mały awansik się szykuje wraz z większą kasa. Prędzej napisałam M, że mam na niego ochotę a on na to a co z awansem. Tak czy tak M nie powstrzymał się. My kobiety już mamy swe sztuczki :-D Oj było cudownie.

A tak poza tym wiem, ze może mało piszę i nie odnoszę się do wszystkich ale brak czasu, zasówanie w pracy na efekty których w końcu może się doczekam, piesek znowu chory i go kręgosłup znów się odzywa a on jak nasze niunio malutkie, jak boli to do panci biegnie. Może i mało piszę ale PROSZĘ ja tu jestem ODNIEŚCIE się CZASAMI do mych postów. WESPRZYJCIE MNIE, ja już z żalu usycham. Tyle lat starań o dzidzię, problemy zdrowotne po drodze. Co robić??!!! Badania od nowa itd. Już mnie szlak trafia i jak coś się posuwa do przodu to tu w pracy zaczyna się układać ale co mi tam, jak będę dobra to i po ciąży mnie przyjmą spowrotem, chyba:confused: Jak już mi się pozytywne testy śnią po nocy to już ze mną źle.

Z innej beczki
AsiuSz - Kupiłam wcierkę jantar i szampon o nazwie biovax Może pomoże na te moje biedne włosy

Jussastar - pisałaś chyba o tsh otóż coś niecoś o tym wiem. Samo tsh może się wahać bardzo w ciągu dnia, kilku dni, jest dużo zależne od dnia cyklu, tak mi lekarz powiedział. Najlepiej jak powtórzysz i zapiszesz jaki dc, pora, czy byłaś zestresowana, przemęczona...

O matko jeszcze cos miałam napisac i zapomniała. Późna pora, dobry sex no i pamięć już nie ta...

a propos różańca, tzn kółka ja nie dam rady bo nawet tego nie umiem :-D

A i w podpisiee mam jeden dzień wcześniej okres zaczęty jutro zmienię, w ovu mam prawidłowo, dopiero teraz zauważyłam.

Jolasia
Dobry seksik jest wskazany ;) jesli mogę to ile lat ske starasz ? Miałaś cos zdiagnozowane? Wysylalam wspierające fluidy ▶▶▶◀◀◀◀◀◀◀◀◀▶▶

reklama
Do góry