reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lisica zalezy co to za guzek...u mnie to wyglada zle i lekarka mowila ze trzeba bedzie usunac ale po nastepnej ciazy bo trzeba by bylo czekac ok roku...a i nie ma pewnosci czy sie znow nie zrobi bliznowiec:-( i tez czasami boli

Ewelinka, ale miałaś mi pożyczyć l4ch1aS.jpg

Lisica, zapraszamy :D

Asia, słodkich snów :*

Załączniki

• l4ch1aS.jpg
    l4ch1aS.jpg
    3,8 KB · Wyświetleń: 69
Witam się ze wszystkimi i z każdą z Was osobna, nie było mnie tu trochę, a widzę, że nie próżnowałyście, od razu przyznaję się bez bicia, że nie przebrnęłam przez wszystkie strony i posty i nie jestem ze wszystkim u Was na bieżąco, ale w wolnych chwilach zasiadałam do lekturki.
Malusiolka, dzięki że pamiętasz o mnie ;) u nas jest w porządku, Mały zdrowy, pogoda trochę kiepska - planujemy jakiś wypad naszą 3 osobową rodzinką ;)
Ashlee, kochana współczuję Ci i ściskam mocno z całego serca.
Wszystkim zafasolkowanym życzę szczęśliwych i bezpiecznych 9ciu mcy, bo jest to cuuuudooowny stan ;)
Dziewczynom starającym się życzę upragnionych II kreseczek jak również dotrzymania ciąży ;)
Dziwne rzeczy miały miejsce na forum, szczerze przebrnęłam od deski do deski przez ostatnich 9-10 stron i... doszłam do wniosku, że kiedyś forum nie było takie, pojawia się jakaś osoba i atmosfera się zaczyna psuć, nie oceniam nikogo, ale czytając pewne wypowiedzi pukałam się w głowę, bo człowiek nie wie czy śmiać się czy płakać, wystarczy ignorować i olać to! ;)
Pozdrawiam Was kochane, postaram się częściej do Was zaglądać ;) Dobranoc, Dominika.

Dziewczyny jak odczuwacie owulacje? Kurcze wczoraj wieczorem wzielam zastrzyk wg pani dr ja jeszcze slabo przygotowana wiec owu powinna byc najwczesniej za 48 h ale na wszelki mamy sie seksic od jutra rana;)
Boli mnie podbrzusze , pachwiny, nogi? Co o tym myslicie? Boje sie ze bedzie wczesniej

Ostatnia edycja:
Aschlee lekarz to nazwał endometrioza w bliźnie. Tak - wyciąć po ciąży, najlepiej przy cesarce :-p a w cyklu wyskakuje zawsze po krwawieniu, przed owulacją i uwiera mnie przez ok. 3 dni do tego stopnia że nie mogę ubrać spodni z niskim stanem :-/ przez chwilę miałam spokój w po poronieniu znów powróciło. No nic, trzeba dziada wyciąć w przyszłym roku :-p

Dziewczyny dziękuję za zaproszenie do kółeczka ;)

reklama
Do góry