reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Diablica - witaj :-) Jednym słowem będziemy "startowały" ze starankami razem :-) A co do tego, ze cicho w tym watku - no cóż, zdarza się ;-) Ja kurcze taeraz łącznie z dyzurami pracuję po 80h/ tydzień i po prostu czasu (i chęci :zawstydzona/y:) na internet nie znajduję za bardzo.. No, może czasami, wtedy tez costam zazwyczaj skrobnę.

Jak tam Wam dzień mija? Ja mam chwile wytchnienia w pracy + internet w telefonie, no i dlatego piszę :-D

hmm jak mija dzien od rana pracowicie ale juz prawie wszystko zrobiłam w pracy :) i bee teraz czekała na pojedynczych ludzi ktorzy przyjda pomarudzic :)

Juz sie nie moge doczekac jak skoncze prace i pojade do domku do moich męzczyzn bo sie stesknia szczegolnie za tym duzym:) Niestety wiekszosc dni go prawie nie widzimy bo pracuje albo na 24 hy albo na 12 wiec jak wlatuje wieczorkiem do domku to ja padam na twarz i zasypiam a w inne dni to dochodzi jeszcze piłka nozna na ktora jezdzi grac!Wiec dzis jest po 24 h i ma dzien wolny wiec musimy jakos miło spedzic w 3 popołudnie!

Witam Was :-) Ja jestem cos mnie w srode zlapalo i tak trzyma do dzis :-(

Diablica witaj, widze, ze mamy dzieci w podobnym wieku :-)

Wiekszosc z as planuje staranka praktycznie na poczatek 2012 a ja raczej pod koniec hehe :-) Chyba juz pisalam ale gdzie jesien 2012 chyba startujemy... Moze wczensiej, ale nie wiem.

Ten.int w tel. Doprowadza mnie do szalu. Jednego posta pisze 5razy. Ja zagladam tu czesto ale wlasnie to ze sa problemy z pisaniem odzywam sie rzadko

Albo w kawalkach tak jak teraz.
musze zainwestowac wkoncu w jakiegos laptopika. Narazie w bitwie laptop vs zmywarka wiadomo co wygralo. Ale juz nie dlugo moze sie uda. Oszczedzam na czym sie da.

reklama
Do góry