reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

reklama
Diablica - witaj :-) Jednym słowem będziemy "startowały" ze starankami razem :-) A co do tego, ze cicho w tym watku - no cóż, zdarza się ;-) Ja kurcze taeraz łącznie z dyzurami pracuję po 80h/ tydzień i po prostu czasu (i chęci :zawstydzona/y:) na internet nie znajduję za bardzo.. No, może czasami, wtedy tez costam zazwyczaj skrobnę.

Jak tam Wam dzień mija? Ja mam chwile wytchnienia w pracy + internet w telefonie, no i dlatego piszę :-D

hmm jak mija dzien od rana pracowicie ale juz prawie wszystko zrobiłam w pracy :) i bee teraz czekała na pojedynczych ludzi ktorzy przyjda pomarudzic :)

Juz sie nie moge doczekac jak skoncze prace i pojade do domku do moich męzczyzn bo sie stesknia szczegolnie za tym duzym:) Niestety wiekszosc dni go prawie nie widzimy bo pracuje albo na 24 hy albo na 12 wiec jak wlatuje wieczorkiem do domku to ja padam na twarz i zasypiam a w inne dni to dochodzi jeszcze piłka nozna na ktora jezdzi grac!Wiec dzis jest po 24 h i ma dzien wolny wiec musimy jakos miło spedzic w 3 popołudnie!

Witam Was :-) Ja jestem cos mnie w srode zlapalo i tak trzyma do dzis :-(

Diablica witaj, widze, ze mamy dzieci w podobnym wieku :-)

Wiekszosc z as planuje staranka praktycznie na poczatek 2012 a ja raczej pod koniec hehe :-) Chyba juz pisalam ale gdzie jesien 2012 chyba startujemy... Moze wczensiej, ale nie wiem.

Ten.int w tel. Doprowadza mnie do szalu. Jednego posta pisze 5razy. Ja zagladam tu czesto ale wlasnie to ze sa problemy z pisaniem odzywam sie rzadko

Albo w kawalkach tak jak teraz.
musze zainwestowac wkoncu w jakiegos laptopika. Narazie w bitwie laptop vs zmywarka wiadomo co wygralo. Ale juz nie dlugo moze sie uda. Oszczedzam na czym sie da.

reklama
Do góry