reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Czesc dziewczyny a wiec ja juz po wynikach i na szczescie nic chyba groznego nie wyszło wiec narazie skierowanie do chirurga na dalsze konsultacje bo niby jakis stan zapalny mi sie wdarł :(

elffetus witaj i zagladaj czesto:)

no kochana niezaniedbaj tego, ja mam cos podobne tylko ze u mnie chorobe rozpoznano 3 lata po tym jak leczono mnie ale niedokonca na to co trzeba.
Ja mam stan zapalny wezel chlonnych, po tem sie okazqalo ze to gronkowiec zlocisty, no i wiele wiele innych rzeczy sie porobilo, tylko ze ja mialam rany cos jakby czyraki. Wiec pewnie to nie to samo, ale ogolnie zapalenie wezel chlonnych nie jest fajne.
JA wciaz szukam lekarza co sie zajmie moim leczenie, bo leczenie jest trudne ,a lekarze stawiaja mi takie glupie warunki, albo odmawiaja leczenia, no jak mozna oddmowic leczenia pacjentowi:szok:. A u mnie z kazdym miesiecam gorzej..i dlatego tyz narazie nie moge starac sie o dzidzie, w sumie nie wiem czy to tez nie bylo powodem straty

reklama
Dziewczyny chyba trzeba rozbujac ten nasz temat ;-);-);-);-);-) Jak wam minal dzien? Jak dzieciaki? Moj maly nie chce cos zasnac :crazy:

Masz racje elffetus ze mega smutno na tym naszym watku jest hmm i trzeba cos z tym zrobic :)
Moj Olaf wczoraj tak sie wygłupiał ze nie moglismy go zagonic do łozka bo ciagle cos gadał , a to wychodził z łozeczka skubaniec zeby sie bawic:)Nauczył sie otwierac szczebelki od łozeczka , wiec teraz wogole robi co chce:) a wogole ja wczoraj miałam cos kiepski dzien wszystko mnie denerwowało chyba jakies przesileni mnie łapie ,nawet mezowi sie oberwało za byle co ale coz mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej!Musze zabrac sie do pracy bo troszke mi sie uzbierało roboty !

hej nie było mnie dłuższy czas bo komp mi zdechł:wściekła/y: teraz jestem u mamci to korzystam:-)
Jutro mój Kacperek ma operacje przepukliny pachwinowo-mosznowej to już 3 termin zawsze nam się młody rozkładał dzień przed zabiegiem więc mam nadzieję że teraz nam się uda :)
w piątek moja dobra koleżanka straciła dzieciątko nie wiem który dokładnie to był tydzień ciąży ale na pewno już miała usg połówkowe strasznie mi jej szkody w poniedziałek jest pogrzeb i koleżanka chciała bym żeby na nim była ja też nie chcę jej zostawiać w takiej chwili ale pogrzeb będzie grubo ponad godzine drogi a nie mam z kim młodego zostawić i nie wiem już sama czy powinnam jechać z dzieckiem jeszcze po tym zabiegu ale z drugiej strony nie chcę jej zostawiać:-(
ooo chyba się Kacpi obudził postaram się jeszcze do was zajrzeć dzisiaj a jak nie to dopiero po weekendzie dam radę tu zajrzeć:wściekła/y:

Magdzik20 to przykra wiadomosc dostałas od kolezanki i na dodatek jeszcze ta operacja i nie wiesz co zrobic hmm! moze pojedziesz na grob i do kolezanki jak mały bedzie czuł sie lepiej wtedy z nia troszke spedzisz czasu zreszta ona pewnie zrozumie ze nie mogłas zaraz po zabiegu ciagac młodego autem bo moze złapac jakas infekcje !Wydaje mi sie ze lepiej jak zostaniesz w domku z małym i pojedziesz do kolezanki w innym terminie a ona pewnie i tak bedzie miała wiele bliskich osob w ten dzien przy sobie!

Karola jeszcze jakbym samochodem jechała to jeszcze jeszcze a tu komunikacja miejską musiała bym zasuwać :-(
Kacper ma katar i jest okropnie marudny podejrzewam zęby ale i tak się strasznie boję że znowu z zabiegu nici :wściekła/y:
Halooo dziewczyny zaglądacie tu czasami Elffetus i Karola mają rację trzeba porządnie rozruszać nasz wątek ! :-)

reklama
Do góry