reklama
No niestety.. Na zamknietym napisałam co i jak.. Mam nadzieję, że Ty nie znajdziesz się ze mna kiedys w tym pokoju :-) Z reszta - jestem pewna, ze nie znajdziesz się My od kwietnia będziemy dopiero "działali" - no, chyba że załapię sie na gratisik pod postacią cytomegalii wczesniej, wtedy pewnie nawet później - życie jest brutalne :-( A ja jestem bardzo bardzo smutna :-( Więc styczeń 2013 wydaje się najbardziej optymistyczna wersją. Trzymajcie kciuki! :-)
Jak zobaczyłam ten wątek to wiedziałam że znalazłam sobie miejsce Dzięki phoenix
Ja podobnie jak Ty będę mogła zacząć staranka dopiero po nowym roku i pewnie nie wcześniej jak marzec zatem wysoce prawdopodobne, że będzie mi trzeba czekać do 2013. Dobrze, że jest z kim
Jak to mówią... "w kupie raźniej"
Ja podobnie jak Ty będę mogła zacząć staranka dopiero po nowym roku i pewnie nie wcześniej jak marzec zatem wysoce prawdopodobne, że będzie mi trzeba czekać do 2013. Dobrze, że jest z kim
Jak to mówią... "w kupie raźniej"
Karola1917
Fanka BB :)
Hej dziewczyny po przeczytaniu waszych postow ja rowniez przyłaczam sie do tego wąteczku ja tez chce sie starac o rodzenstwo dla synka za rok
witaj Karola!!:-)
Im nas więcej tym raźniej!
Ja postanowiłam jakoś sobie umilić czekanie poprzez jakieś przygotowania. Zaczęłam zatem mierzyć sobie temperaturkę i prowadzić wykres.
Postaram się go jakoś umieścić.
Kurcze... tyle czekania.. damy radę?
Im nas więcej tym raźniej!
Ja postanowiłam jakoś sobie umilić czekanie poprzez jakieś przygotowania. Zaczęłam zatem mierzyć sobie temperaturkę i prowadzić wykres.
Postaram się go jakoś umieścić.
Kurcze... tyle czekania.. damy radę?
marysia868
mama Macieja
Wątek dla mnie ja byłam staraczka na 2012 , apotem mialam byc kwietniowa mamą no ale stał sie jak stało. Teraz mam przed soba leczenie i mam nadzieje ze w kwietniu 2012 roku bede mogla zaczac sie starac o rodzenstwo dla maluszka
Karola1917
Fanka BB :)
dziewczyny uda sie !Ja postanowiłam z mezem ze bedziemy sie starac tak od czerwca o 2 dzidzie bo w przyszłym roku czeka nas duzo zmian i pracy w naszym zyciu i stwierdzilismy ze rok 2013 bedzie odpowiedni na powitanie 2 dzidziusia ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce bo o pierwsze malenstwo staralismy sie okolo roczku
reklama
K
Kinga85
Gość
phoenix dziękuje Ci i ja
dołączę chętnie do was! My z mężem staraliśmy się od 2009 roku z malutkimi przerwami, ale nie wychodziło nam niestety nic. Teraz powiedziałam sobie że narazie nie chce. Zmieniam troszkę tor narazie z mężem. No ale w przyszłym roku wiosną myślę że już zaczniemy. Nie wiem dokładnie kiedy to jeszcze sprawa do omówienia na spokojnie,jest czas Na pewno jednak narazie wstrzymujemy się i czekamy. Poza tym muszę się jeszcze przebadać i ja i pewnie mąż..
Pozdrawiam Was
dołączę chętnie do was! My z mężem staraliśmy się od 2009 roku z malutkimi przerwami, ale nie wychodziło nam niestety nic. Teraz powiedziałam sobie że narazie nie chce. Zmieniam troszkę tor narazie z mężem. No ale w przyszłym roku wiosną myślę że już zaczniemy. Nie wiem dokładnie kiedy to jeszcze sprawa do omówienia na spokojnie,jest czas Na pewno jednak narazie wstrzymujemy się i czekamy. Poza tym muszę się jeszcze przebadać i ja i pewnie mąż..
Pozdrawiam Was