reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

wielka glowa mojego syna nie chcial przejsc przez kanal , rozwarcia prawie nie bylo , tetno malego gwaltownie spadalo i trzeba bylo go ratowac.

reklama
diablica mój Dawid przy każdym załączeniu pralki siada i gada do wirującego bębna, az mu sie znudzi :-D I też się czasem zastanawiam czy nie kocha tej naszej BEKO :-D

Musialam zniknac bo poszlam po dzieci do szkoly,dalam im obiad,a Natan spi wiec wrocilam...

BUNNY wspolczuje przezyc przy porodzie ale najwazniejsze ze jest wszystko dobrze:-)

Ja po pierwszym porodzie tez moglam rodzic naturalnie i nawet probowalam ale mi nie wyszlo tzn nie mialam rozwarcia a byly bole parte wiec musialm szybko trafic na stol :sorry2:niestety jak juz byly dwie to pozniej automatycznie kieruja na cc

Co do techniki ciecia pionowe jest bardziej niebezpieczne,ja mam poziome i to kwalifikuje mnie do bycia mama jeszcze raz :-p no a kolezanka miala pionowe i poziome ma rane w ksztalcie litery T i lekarze nie mieli jak jej zszyc bo po srodku utworzyla sie gulka,ale jakos dali rade ale powiedzieli ze nastepnym razem nie dadza rady tego zrobic :no:

zebyscie mnie wiedziala jak klelam na tych lekarzy. pod koniec ja juz ledwo zylam ale przec parlam bo musialam co dziwne ze mi kazali bo rozwarcia bylo 5-4 cm . jak na drugi dzien przyszla do mnie polozna zobaczyc to sama stwierdzila ze sama bym takiego kloca nie urodzila a jak im mowilam ze dziecko na badaniu usg dwq dni wczesniej mial 3990 to mi wierzyc nie chciali bo niby mialam taki maly brzuch. porod byl w sobote na wieczor a wstanie bylam sie ruszyc w poniedzialek rano. strasznie bylam oslabiona moze przez to ze mi krew przetaczali. co wycierpialam to moje ale wazne ze bylo warto.

powiem Wam szczerze ze mnie osobiscie zdziwilo ze nie ma usg przed porodem . a co gdy dziecie jest obwiniente pepowina? chyba takie rzeczy powinny byc wykrywane wczeniej.

bunny u nas w Katowicach jak pojechałam ze skurczami co 10min, po wstępnym badaniu szybko wyslali mnie na usg zeby sprawdzic ile dziecko ma wagi. Na usg wyszło 4300g a mały miał 4350g więc bardzo dokaldnie to zmierzyli. U mnie było tak ze to ja sie upierałam do samego końca ze chce sprobować urodzić naturalnie ale na szczęście mnie przekonali do zrobienia cc od razu bo też nie wiem jakby się to skończyło... Pewnie tak jak u Ciebie.

Boże dziewczyny jak wy szybko i dużo tu piszecie nie nadążam was czytać :zawstydzona/y:;-)
Kobietka Bunny ja również pragnę zapalić światełka dla waszych Aniołków
[*]
[*]
Edyta01 Witaj ;-)
Bunny mój synek mnie nie gryzie bo ma tylko 3 ząbki i wczoraj wyszły mu jeszcze 2 górne jedynki tak więc za bardzo nie ma czym gryźć;-)
JustK oj też mi się marzy trójka brzdąców :-) ale te finanse wszystko psują:-( a co do pracy to ostatnio o niczym innym nie myśle tylko o powrocie do pracy strasznie dobija mnie to siedzenie w domu:wściekła/y:
Kobietka witaj w klubie wielodzietnej rodzinny ja mam dwóje młodszego rodzeństwa i ok 30 rodzeństwa ciotecznego:-D
Diablica strasznie mi przykro z powodu zachowania męża ale muszę wam się przyznać że mój mąż też czasami mówi że nie chcę drugiego dziecka bo nie stać nas na nie ale w głebi duszy wiem że bardzo go pragnie i jak tylko odkujemy sie trochę to zaczniemy staranka czyt. w przyszłym roku:-)
A ja dziś zapakowałam małego w pociąg i pojechaliśmy do kumepli nas kawkę oj strasznie fajnie wyrwać się z tej warszawy chociaż na chwilę Kacperek akurat miał towarzystwo bo koleżanka opiekuję się dziewczynką z tego samego miesiąca i roku co moj syn wyściskał ją wycałował i jak poszedł spać przed 15 tak śpi mi do tej pory Nocki mamy kiepskie przez te zęby ale jakoś dzięki kawie daje radę :-)
Lecę pogadać trochę z mamą bo przyszłam do niej i przy kompie siedzę :zawstydzona/y:

reklama
Magdzik a w jakiej dzielnicy mieszkasz??? bo ja urodzilam sie w Wawie i mieszkalam tam dopoki nie wyjechalam do UK :tak:

Do góry