reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

Witajcie!

dziś wieczorkiem postanowiłam pobuszować po forum i chyba wreszcie trzeba mi tutaj się przedstawić :-) konkretnego terminy rozpoczęcia działań jeszcze nie mamy, jednak będzie to nie wcześniej niż lipiec-zakaz gina;-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny trzymam za Was kciuki :-)

Kinga, Wisienka witam ponownie w jednym miejscu na forum miło Was widzieć ;-)

reklama
Mlodam- witaj rozgość się u nas:tak:
a mnie wczoraj nie było bo cały dzień miałam gości , najpierw przyjechał szwagier z żoną i dzieciakami potem koleżanka przyszła ,a na koniec ciocia z siostrą i szkrabem.Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

witam sie dla mnie porannie bo dopiero godzinke temu wstałyśmy.....dziś mnóstwo planów....poprać firany poprasować kurze pościerać jak to w sobote....a do tego mróż że hoho -25 w nocy było jak wstawałam. lece rozpalić

młodam -witamy i zapraszamy do dyskusji.
kobietka- no to miałaś zajęcia z tyloma ludźmi.nie nudziło sie co nie? i szkrabiki to pewnie wesoło było.

Witajcie!

dziś wieczorkiem postanowiłam pobuszować po forum i chyba wreszcie trzeba mi tutaj się przedstawić :-) konkretnego terminy rozpoczęcia działań jeszcze nie mamy, jednak będzie to nie wcześniej niż lipiec-zakaz gina;-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny trzymam za Was kciuki :-)

Kinga, Wisienka witam ponownie w jednym miejscu na forum miło Was widzieć ;-)

ojej jak miło :-) witaj kochana. Widzę że w planie kolejne starania a ja widzisz cały czas dziergam i nic jeszcze... mam nadzieje że w tym roku mi tez się uda w końcu.
Pozdrawiam serdecznie:*

Miłego weekendu dziewczyny
ja cały weekend odpoczywam z chłopakami:)
a dziś trochę popiecze ciasta:)

Diablica- no fajnie było tak to sama siedzę i się nudzę ,a tak miałam towarzystwo :-)
ja już posprzątałam i będę spijała kawkę :-p schudłam kolejny kilogram ważę teraz 68 sukces
:-)
Kinga dzięki i na wzajem

Dzisiaj jestem jakaś bez humoru. Staramy się od tygodnia jakos a ja od 3 dni mam plamienia. To jest nie mozliwe bym była w ciąży... bo zbyt krótko to wszystko trwa. Czekam do kolejnego cyklu :(

reklama
mlodam- witaj no i czekamy razem do lipca :) dlczego masz zakaz od gina ?
anna2101- to maga byc plamienia implantacjyje , ja tak mailam ale strasznie spanikowalam i zaczelma ryczec i zdenerwowalam sie i niestety poronilam :( wiec zero stresu !!!!!!!!
czesc dziewczyny :) co tam u was?

Do góry