reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

staraczki 2013 !

magddzik- kciuki zaciśnięte

Justk- czytam tą książkę od pauliny i powem ci że wkręcam sie powoli na maxa w to drugie dziecko....wiec nie dziwie sie tobie jak ty miałaś poród tuż przed nosem praktycznie.....tak tak samego porodu nie zazdroszczę ale ten piękny pachnący nowością dzidzius hehe

Jord- Jak smokowa walka wygrana? Już po ospie? wróciłaś do pracy tzn. ze jest już lepiej tak? Jak ty sie czujesz wymęczona strasznie?

kinga- tak mamy nocnik i jak narazie służy jako discmen chyba bo młoda ciagle każe mi właczać pozytywkę i tańczy przy tym. Za jakiś czas zaczniemy sadzać teraz jeszcze za wcześnie.

ide rozpalić w piecu bo kosta.....ludzie gdzie ta wiosna! Błagam wiosno przyjdź szybciutko

reklama
hej znowu wpadam tylko na chwilkę bo zaraz muszę obiadek nałożyć ;-) tak strasznie się bałam a okazał się że nie było czego! młody chwilę popłakał ale szybko się przyzwyczaił
Nie zajrzę do was przez week bo komp mi padł a za naprawę krzykneli 500zł :wściekła/y: tak więc odezwę się w pon i postaram się was nadrobić buziaki miłego weekendu:-)

reklama
siostra jednak wraca we wtorek ubłagałam mame zeby jej pozwoliła zostać jescze na weekend.....miłego wieczoru babeczki...ide poczytać o kobitkach w ciązy

Do góry