reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

joweg od tego jestesmy zeby sie wspierac :tak:
jestes mloda macie tyle lat przed soba ja sie smieje ze do 40 mam jeszcze 18 lat i napewno mi sie kiedys uda :rofl::rofl:

reklama
edytka01- ja bede teraz brac duzo witamin i ziola pic bo folik to za malo chyba dla mnie , moje zarodeczki byly chyba za bardzo wymagajace heheh :) niestety zycie nie jest latwe :(

sylwia_d-
niby tak ale niby in vitro lepiej miec za mlodu bo niby im sie jest starszym tym ciezej :( normlanie w nocy sie czasami budze i slysze jak moj zegar biologiczny tyka :( tyk tyk tyk....... i caly czas sie zastanawiam co zle zrobilam :(

oj joweg ja mialam tak samo jak ty sie zadreczalam tymi pytaniami jestes jeszcze mloda zobazysz jak bedziesz kiedys wspominac te chwile i sie z nich smiac

syliwia_d- chcielismy z mezem troje dzieci ale teraz bedziemy sie cieszyc jak wogole jedno bedziemy miec , moze i bede sie smiac ale calkiem kamien z serca mi spadnie jak juz urodzi sie moje malnestwo :)
edyta01- no wiec tak 3x1 oeparol( wiesiolek) tylko do owulacji
siemie lniane (lyzka rano i lyzka wieczorem, i potem wypic mniej wiecej pol kubka)
sok pomaranczowy rano , sok marchwiowy wieczorem, zestwa witamin ja mam taki z mega dwawkami od profesorka , smakuje jak ziemia i jest streasznie drogi ale bede brac go po trnasferze a tak to centrum :) tabletki gingseng raz dziennie , garsc pistacji :) herbata z lisci malin nastepna to z czerwonej koniczyny, i liscie pokrzywy i pic to naprzemian jedna szklanke dziennie :)

tutaj linka zalaczalm :

NIEPLODNOSC-ziola i inaturalne metody wspomagania plodnosci

ja tam nic nie uzywalam i nie uzywam :p jakos nie jestem tego zwolennikiem maz tylko mi mowi ze napewno bedzie synek tylko kiedy ja sie smieje a on nastepnym razem
ogolnie troszke sie boje 2 iazy zeby nie bylo tak jak w 1 ale mam nadzieje ze bedzie lepiej

Joweg troszke tego jest,ale jak ma pomoc to ilosc specyfikow nie ma znaczenia :tak:

Sylwia kazda ciaza jest inna w dwoch pierwszych moglam robic wszystko tak dobrze sie czulam a w ostatniej mialam przykaz lezenia,mdlosci ogolnie do doopki :zawstydzona/y: ale dla dziecka wszystko sie przerwa i nawet perspektywa ewentualnych mdlosci nie zniecheca mnie :-D

sylwia_d- nie wiem czy to pomaga ale wielu dziewczynom sie udaje przy in vitro jak zaczynaja to brac a tak jak wy ze w sumie niema u Was problemu to oodrazu powinnyscie zaskoczyc :D

reklama
edyta01- i co zrobie :) trza sobie jakos dopomoc :) ja bym wszytsko zrobila zeby tylko jakos sie udalo :) a widze ze ty juz masz trzy pociechy :D ja zawsze chcialam miec duza rodzinek :) no i chcialabym miec 3 dzieci ale zobaczymy jak to wszystko pojdzie i czy bedzie nas stac nas na to in vitro

Do góry