reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

stara pierwiastka

reklama
No ja tez bardzo lubie stan ciazowy (chociaz teraz latwo nie bylo), niemowleta tez uwielbiam, ale pozniej takie wieksze dzieciaki to juz potrzebuja wiecej sily psychicznej i cierpliwosci (a z tym u mnie ciezko). Poza tym zdrowy rozsadek podpowiada mi ze dwojeczka jest opcjonalna, a poza tym wole aby tym niczego nie brakowalo teraz i w przyszlosci (tak jak u nas starsza siostra poszla na studia, a dla mnie juz nie bylo srodkow finansowych chociaz matura na piatki). Wiec mam nadzieje, ze nic sie nie wydarzy, no ale jakby cos to tragedii nie ma (na pewno bym nie usunela).

Ja bardzo bym chciała chłopca, ale boję się, że D. seriami strzela i trzecia dziewuszka wyskoczy:eek:
A ja chyba wolałabym jednak dziewczynkę bo boję się że chłopca nie będę umiała "obsłużyć", no i chłopcy u mnie w rodzinie są kolkowi i nie śpią prawie wcale do trzeciego roku życia, każdy jeden tak miał... ale nie wiem jak Tomek mój zniesie taki babiniec - żona, dwie córki i pies tez suka :):):)

Widze ze temat się rozwinął. To teraz moja kolej na podsumowanie; mój mąż stary(pewnie najstarszy na czerwcowym forum);ja prawie najstarsza; mój syn najstarszy ze wszystkich dzieci; jako jedyna mam trzech synów; marze o córce, ale czy to możliwe???;"jak jest forma na pustak to cegła nie wyjdzie" i coś pewnie w tym jest.
W naszym przypadku jest tak ze dzieci dodają nam skrzydeł i obydwoje z każdym kolejnym dzieckiem czujemy się młodsi, i dobrze:-)

reklama
Agatka dla pocieszenia - w mojej rodzinie jest bardzo ciekawie, mam 4 rodzenstwa (siostra 28, ja 26, siostra 24, brat 18, brat 8). Wiec po 3 zgrabnych cegielkach wyszly dwa pustaki :-D. Mama sie smiala, ze kazdy z nas mogl dostac imie po kolejnym sposobie zabezpieczenia (kalendarzyk, globulka, prezerwatywa, pigulki, niedoszla menopauza) :-D:-D:-D

Do góry