reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja w lutym skończyłam 25, moja mama też miała 25 jak mnie urodziła a 36 jak urodziła mojego brata
_Angel_
Mama małej stokrotki
No to ja chyba na prawdę jestem najmłodsza bo jak rodziłam miałam 19 a w sierpniu skończyłam 20.Chyba przeniosę się z ironią do tego pod forum;-)
Ostatnia edycja:
Helola Dziewczynki! Ja jak zwykle pomiesiacach cisz ale moj mezus wreszcie wrocil do pracy to moze nareszcie znajde wiecej czasu na bazgrolki na bb
Ja jak najbardziej na wlasciwe forum trafiam.... mam 36 i w listopadzie stukne 37 ha!!
Ale czuje sie jak 20stolatka... tak malenstwo odmladza!!! Przynajmniej mnie a dojzalosc i doswiadczenie ulatwia zycie !!!;-)
Ja jak najbardziej na wlasciwe forum trafiam.... mam 36 i w listopadzie stukne 37 ha!!
Ale czuje sie jak 20stolatka... tak malenstwo odmladza!!! Przynajmniej mnie a dojzalosc i doswiadczenie ulatwia zycie !!!;-)
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Ja mam teraz 28 ale jak rodziłam miałam jeszcze 27:-) Pierwszą córe rodziłam wieku 23 lat. "Starym pierwiastkom" i wieloródkom powiem tylko tyle że dajecie mi nadzieję że mogę jeszcze urodzić dziecko po 30-tce (bo narazie nie czuję się na siłach, ale mam nadzieję że sytuacja finansowa się zmieni i za kilka lat może znów zapragnę być mamą).
reklama