Nie toczy się we mnie stan zapalny ob mam w normieStan podgorączkowy utrzymujący się dwa tygodnie może świadczyć o stanie zapalnym w organiźmie. O ciąży świadczy pozytywny test ciążowy.
reklama
Dużo innych objawów świadczy o ciąży a tempa to podstawa ciazyJa nie kumam skoro dalej wmawiasz sobie ciaze mino negatywnego testu to go powtórz tak trudno? ?
Albo idz na bete.
Ja nie kumam tego mierzenia temperatury trochę nie teges
Już 2 tyg mam zwyżkę tempki a do @ tydzieńTo nie stan podgorączkowy jest znakiem ciąży, a przedłużająca się faza wyższych temperatur (jaka nie wiesz nie obserwując się)... Szczerze wątpię, zwłaszcza, że do miesiączki daleko (ile?) Pozostałe objawy to może być wszystko i nic.
Sprawdź beta hcg, a jeśli to nie ciąża to zrób badania jak wyżej.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Szukając na necie podwyższona temperatura to pierwszy pewny objaw ciąży jeśli utrzymuje się od 2-3 tyg. Taką zwyżka tempie świadczy o progesteronie natomiast neg test ciążowy zaledwie na początku po zapłodnieniu może być negatywny ze względu niskiego hcg. Moje pytanie znaczyło czy od dwóch tygodni może być już ciąża
Skok temperatury jest w czasie owulacji. Zazwyczaj następuje ona ok. 14 dni przed @ (nie wiem jak u Ciebie... jakie masz cykle? do @ masz jeszcze tydzień...) Kiedy było współżycie, w którym dniu cyklu?
Jaką masz podstawową temperaturę?