reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Zrobiłam dziś jazdę próbna naszą spacerówką (Jane Nomad) i klops...Młody jest zdecydowanie za młody, żeby nią jeździć. Bardzo sie denerwował, że mnie nie widzi :-( Jak szłam obok było w miarę OK i potem znów płacz.

Ale to nie szkodzi jeszcze mamy czas, spacer był w chuscie - wziełam wózek, żeby potem władować zakupy :-)

Nataliak wrzuciłam zdjęcia wózka do grupy,jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz.

Aga tez się zastanawiałam nad tym wózkiem,bo wiem że z graco są dość dobre,ale szukałam o nim opinii na necie i były niezbyt dobre.

chrupcia np. ten jest tyłem do kierunku jazdy, tylko właśnie gdzie nóżki trzymać?? to co tam widać na foto -w Twoim linku- to chyba niezbyt wygodne??
FOTELIK SAMOCHODOWY MOBI 9-25kg MAXI COSI Wys0zł% (1229276841) - Aukcje internetowe Allegro
aga-przestudiowalam wiele fotelikow i uwierz mi ze jest on bardzo dobry i chwalony,sami ammy dla Krystianka taki fotelik i jestemy bardzo zadowoleni razem z nim,jemu wygodnie sie siedzi,lezy,obicie jest bardzo fajnie,ogolnie polecam i zaznaczam ze fotelik ma nie byc "ladny" tylko spelniac swoja funkcje tzn byc wygodny,dobry! Firma maxi cosi priori szczegolnie bardzo cieszy sie uznanien

aga-przestudiowalam wiele fotelikow i uwierz mi ze jest on bardzo dobry i chwalony,sami ammy dla Krystianka taki fotelik i jestemy bardzo zadowoleni razem z nim,jemu wygodnie sie siedzi,lezy,obicie jest bardzo fajnie,ogolnie polecam i zaznaczam ze fotelik ma nie byc "ladny" tylko spelniac swoja funkcje tzn byc wygodny,dobry! Firma maxi cosi priori szczegolnie bardzo cieszy sie uznanien
komi pstryknij młodemu fotkę jak w nim siedzi bo kurde nie mogę sobie tego wyobrazic, a tym bardziej u dziecka 2-3 latniego....
no ja rozważam kupno maxi cosi priori do mojego auta...

reklama
Do góry