reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM-ODDAM-KUPIĘ-ZAMIENIE Tylko DOLNYŚLĄSK

Lenuszka

Mamusia Gajusi
Witajcie Kochane, zakładam nowy watek bo podejrzewam, że u każdej z Was znajdzie sie coś do oddania lub na sprzedaż. Nie jedna z nas pewnie ogłasza się na tablicy, gumtree, czy allegro a jak wiadomo każda chce zaoszczędzić na wysyłce...wiec uznałam, że warto założyć wątek i na tym skorzystać!

reklama
Witaj.
Mysle ze to bardzo dobry pomysł. ja tez mam duzo rzeczy nie potrzebnych ktore chcialabym sprzedac,a na allegro nie chce mi sie wystawiac i placic za wystawienie :)

To ja może zacznę :)
Bo mam coś co niezabardzo nadaje się do wysyłki ze względu na gabaryty...

Sprzedam krzesełko do karmienia - baby design pepe model tukan...
Ale jest małe ale ;) Sprzedaję sam stelaż ponieważ tapicerka uległa rozdarciu (mogę ją dołączyć jak jakaś sprytna mama ma talent do szycia), tapicerki na allegro są w kwocie ok 20zł więc można coś tam wykombinować. Krzesełko poza tapicerką jest w stanie bardzo dobrym.
Tutaj opis i zdjęcia
Krzesełko do karmienia Baby Design PePe - Tukan :: Smykolandia.pl

Cena jaką proponuje to 80zł.

krzesełko stelaż mix.jpg rzeczywiste foto, oczywiście wszystkie pasy bezpieczeństwa są w komplecie (jak robiłam zdjęcie zapomniałam ich założyć :/ bo były czyszczone)

Ostatnia edycja:
Po 15 listopada będe miała do oddania podgrzewacz do butelek, wchodza tam zwykłe butelki jak i szerokie avent. Może znajdzie się kilka drobiazgów po mojej córeczce jako że wyjeżdżamy z Wrocławia i nie wiem czy dam radę wszystko odpowiednio wcześniej spakować do nowego domu, byłyby to ubranka rozmiar 62-68, czapeczki, buciki. Wszystko oddam za darmo a odbiór ewentualnie na Sępolnie

"CAFE inspiracje
Skrzydlata 21a/1b, 54-129 Wrocław ( okolice stacji kuźniki)
Przejrzyj szafy i domowe zakamarki - przyjdź z rzeczami, które są w dobrym stanie i jeszcze kogoś ucieszą :) Jak zwykle: odzież damska i dziecięca ma swoje pierwszeństwo. Wejściówka dla "wystawców"-5zł; potencjalni kupujący - gratis.
Okupujemy całą bawialnię :)
W planie tego popołudnia jeszcze inne niespodzianki."

Felidae z tego co zrozumiałam to tam można wystawiać i sprzedawać rzeczy używane... a często się odbywają takie wyprzedaże?

Oliwko ja pierwszy raz widzę ich ogłoszenie, a że dziewczyny kiedyś próbowały zorganizować cos podobnego to wkleiłam ogłoszenie...moj syn chodził tam latem na zajęcia z perkusji przez tydzień :-) wiec dostaje informacje o rożnych zajęciach i akcjach :-) Jak będe mieszkac na kozanowie to będę częściej tam zaglądać teraz mi trochę daleko ze śródmieścia

reklama
Do góry