reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM-ODDAM-KUPIĘ-ZAMIENIE Tylko DOLNYŚLĄSK

sory faktycznie daty nie napisałam :-( Oliwko tak używane rzeczy :-)

szafing
24 listopada 2012r godz 17:00- 20:00 Skrzydlata 21a/1b, 54-129 Wrocław ( okolice stacji kuźniki)
Kaja.m ja mam ich na FB wiec mi wydarzeniach piszą...

reklama
Witam, zapraszam do obejrzenia moich ogłoszeń. Dużo ciuchów dla dziewczynki 56-92 i chłopca 56-80.
Bluzka z długim rękawem 6 szt. koszulka dla chłopca r. 68-74 Wrocław • Tablica.pl
Zestaw spodenek krótkich 8 szt. na lato dla chłopca 68-74 Wrocław • Tablica.pl
Zestaw dla chłopca na wiosnę i lato bluzeczka z krótkim rękawem 68-74 Wrocław • Tablica.pl
Ogrodniczki z koszulką dla chłopca na lato r. 68 stan idealny Wrocław • Tablica.pl
Kapelusz na lato szt.2 Wrocław • Tablica.pl
Śliczna kurtka na wiosnę dla chłopca r. 74 TANIO Wrocław • Tablica.pl
Przepiękna bluza Hello Kitty r. 86 Wrocław • Tablica.pl
[url]http://tablica.pl/oferta/super-kurtka-na-wiosne-dla-dziewczynki-nike-r-86-ID2oh7n.html

Ciuchy dla dziewczynki 86-92 wiosna- lato Wrocław • Tablica.pl
Bluzeczka i leginsy 86-92 Wrocław • Tablica.pl
Sukienka 5 10 15 dla małej Damy r.86 Wrocław • Tablica.pl
Śliczna sukienka w groszki 86-92 i biała bluzka z kołnierzykiem Wrocław • Tablica.pl
Wizytowa sukienka dla małej damy r. 92 Wrocław • Tablica.pl
Super zestaw dla dziewczynki 86-92 Sukienka biała bluzka i sweterek Wrocław • Tablica.pl
Śliczny swterek r.86 Biały i fioletowy Wrocław • Tablica.pl
Zestaw bluzeczek r.86 Wrocław • Tablica.pl

Interaktywna śpiewająca piłka FISHER PRICE Wrocław • Tablica.pl

Bluza 3 szt. dla dziewczynki 62-68 / CHEROKE 5-10-15 Wrocław • Tablica.pl
Super spodnie jeansy 2 szt. i bluzeczka 6-9 m-cy / 68-74 RESERVED Wrocław • Tablica.pl
Super zestaw dla chłopca 74-80 spodnie, bluzeczka, sweter Wrocław • Tablica.pl
Super zestaw dla dziewczynki 92 Sukienka, sweterek stan idealny Wrocław • Tablica.pl
Sukienka do chrztu biała 68 wizytowa Wrocław • Tablica.pl

[/URL]

Ostatnia edycja:
ZA PÓŁ DARMO!!!
ZA PÓŁ DARMO ODSPRZEDAM WÓZEK CAMARELLO Q12 (ZIELONY) W WERSJI GŁĘBOKIEJ
http://img18.tablica.pl/images_tabl...spacerowy-camarelo-q12-kujawsko-pomorskie.jpg

sprzedam wózek camarelo q12
OPIS WÓZKA:
- gondolę można wpinać przodem i tyłem do kierunku jazdy (z opcją montażu fotelika -
- wersja głęboka wózka posiada trzystopniową regulację oparcia,
- system skrętnych kół przednich z możliwością blokady ułatwiająca jazdę na wprost,
- pompowane koła,
- centralny hamulec,
- regulacja wysokości rączki,
- praktyczna torba oraz kosz na zakupy, - pokrowiec na nóżki,
- stelaż malowany proszkowo.

WAGA
stelaż 9,0 kg
gondola 6,0 kg

WYMIARY GABARYTOWE:
110cm x 62 cm x 90 cm

ZAKRES REGULACJI WYSOKOŚCI RĄCZKI:
74 cm - 110 cm

WYMIARY WEWNĘTRZNE GONDOLI: (UWAGA! NAJDLUŻSZA GONDOLA NA RYNKU!)
:-) 83 cm x 34 cm x 24 cm

WYMIARY STELAŻA (z kółkami) PO ZŁOŻENIU:
95 cm x 60 cm x 35 cm

KOŁA:
Tylne 29 cm śr. / Przednie 24 cm śr.

ZAINTERESOWANE PROSZĘ O KONTAKT NA MAILA: maryjarasz@gmail.com

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
p.s odbiór osobisty we Wrocławiu

Cześć Dziewczyny :)
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi :)
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl

Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę :)
Zapraszam!
Ps wszystkie produkty można obejrzeć we Wrocławiu :)
Zobacz załącznik 563391Zobacz załącznik 563392Zobacz załącznik 563393Zobacz załącznik 563394Zobacz załącznik 563395Zobacz załącznik 563396Zobacz załącznik 563397Zobacz załącznik 563398Zobacz załącznik 563399Zobacz załącznik 563400

Witam :-)

Sprzedam ciuszki dla dziewczynki 0-3 mce oraz ciuchy ciążowe za przysłowiowe "pampersy" :-)
więcej informacji na PW :-)

reklama
Do góry