reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - LIPCOWA GIEŁDA

reklama
Hej, Nissan jest zgniłozielony, ma nizależnie ogrzewanie ( vebasto), kamerkę cofania, alufelgi, nnowe zimówki, jest z 2005 r. I ma ok. 150 tys. Na przebiegu. W ogóle się nie psuje, co zawdzięczam ponoć temu, że to egzemplarz cały zrobiony w Japonii. Nie wiem, ile pali, bo nie sprawdzałam, a że był moim firmowym samochodem, nie miało to dla mnie znaczenia. Sprzedaję, bo mi się zamortyzował, no i stoi od października, a jak się uda stać będzie do lipca. Cena ok. 28 tys. W lipcu zapewe kupię taki sam lub podobny, bo się sprawdził i dobrze się nim wózek będzie wozić. My nim zwiedziliśmy Alpy i Pireneje - był niezawodny. Autoko jest na Kujawach.​
Wklejam tu, bo mi priv coś z komórki nie idzie.

A ja Wam polecam rozejrzenie się za mazdą! Jeżdzę już drugą, najpierw miałam 121, teraz mam mazde 2. Obie bezawaryjne, niezawodne i bardzo mało paliły... Nie wiem tylko jak z wózkiem wyjdzie...

pinio ja swoją 121 jeździłam 7 lat, wcześniej moi rodzice. Poszła w odstawkę jak skończyła lat 17. I wymieniałam tylko żarówki, olej i tankowałam.... Oczywiście jakieś tam klocki itp też, ale to jak w każdym aucie... U takiego staruszka zero rdzy, a stał pod chmurką! Polecam mazdę każdemu!

Ja się rozglądam za mazdą suv, co bym wózek miała jak wozić i nie grząsł mi na polnych drogach, no i pod krawężniki podjeżdżał. Ja lubię wysoko. Jakbyście znały jakiegoś sprowadzacza uczciwego i godnego polecenia, to ja się uśmiecham o kontakt.

reklama
Zależy, z której strony. :-) przypomnę się w maju. Mam nadzieję, że do tego czasu nie będę potrzebowała autka :-)

Do góry