reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

reklama
Zakamarki w Empiku w Krakowie

W czwartek 12 kwietnia o godz. 17:00
zapraszamy na spotkanie
z Barbarą Gawryluk
tłumaczką bestsellerowej serii
Biuro Detektywistyczne Lassego i Mai
oraz książek o Tsatsikim.

Autorka i tłumaczka książek
dla najmłodszych opowie o pracy
nad pisaniem oraz tłumaczeniem tekstów.
Nie zabraknie pokazu ilustracji, zabaw dla dzieci,
a także nauki języka szwedzkiego.

Wstęp wolny.

EMPIK
Rynek Główny 5
Kraków

Witajcie!
Prowadzę warsztaty kulinarne dla dzieci w Krakowie. Zostało jeszcze kilka wolnych miejsc, dlatego zamieszczam informację dla chętnych tutaj :)

Temat na kwiecień to: pieczemy ciasteczkowe zoo!
Czy groźny lew może być słodki? W kwietniu na małych kucharzy czeka niezła gratka – maluchy pod okiem prowadzącej warsztaty upieką swoje własne ciasteczkowe zoo. Dzieci będą miały do dyspozycji kilkadziesiąt kolorowych foremek w kształcie zwierzaków: od domowych pupili, po duże afrykańskie słonie i tygrysy. Dodatkową atrakcją będą zabawy tematyczne.

Termin: sobota 21 kwietnia 2012 r.
Miejsce: kawiarnia Sweet Surrender, ul. Zabłocie 25, Kraków
Zapisy: grupy dostosowane do wieku dzieci: godz. 10:30 – dzieci 3,5-5 lat, godz. 13:00 – dzieci 6-7 lat, godz. 15:30 – dzieci 8 lat i starsze (istnieje możliwość zapisania dziecka do innej grupy wiekowej, w przypadku jeśli godzina warsztatów nie odpowiada rodzicom)

Cena: 30 zł od dziecka (w cenie składniki do pieczenia, zajęcia kulinarne, animacje i zabawy w przerwie pieczenia oraz profesjonalny fotograf).

Zapraszam!

Zapisów można dokonywać bezpośrednio u prowadzącej warsztaty Asi Mentel – telefonicznie: 791 487 666 lub mailowo: bookmeacookie@gmail.com bądź bezpośrednio w Kawce z mleczkiem.

Cały program wiosennych warsztatów na kwiecień, maj i czerwiec można znaleźć pod adresem: bookmeacookie.blogspot.com/p/warsztaty-kulinarne-dla-dzieci.html

Więcej o prowadzącej Asi Mentel i jej wypiekach:
Book me a Cookie
mail: bookmeacookie@gmail.com
facebook: facebook.pl/kuchareczka

Hej! Poszukuję mebli z ikei serii mammut niebieskie. Najchętniej szafa i komoda albo nawet dwie. Mam busa więc sama odbiorę. Proszę pisać na prv.

Poszukuję odważnych przyszłych mam do wzięcia udziału w projekcie intymnych sesji porodowych. Jestem kobietą, fotografem i realizuję projekt mający na celu uwiecznić magiczne chwile narodzin nowego życia. Projekt nie jest zleceniem - jest bardzo trudnym tematem do którego podejdę subtelnie i delikatnie, upamiętniając przyszłym rodzicom te szczęśliwe chwile. Zdjęcia nie są dokumentacją medyczną czy reportażem. Nie będzie na nich nic wstydliwego ani nieprzyjemnego. Zdjęcia są po to, by oddać i uwiecznić piękno pierwszych chwil dziecka i jego więzi z mamą.

Zdjęcia (w wysokiej jakości i formacie cyfrowym) w ramach projektu wykonuję za darmo. Jest to projekt na zasadzie "sesja za zdjęcia". Wybrane fotografie, po uprzedniej zgodzie, będą częścią mojego portfolio.

Projekt jest realizowany tylko na terenie Krakowa: szpitale, prywatne kliniki, porody domowe. Jestem dyspozycyjna o każdej porze dnia i nocy. Chętnie udzielę dodatkowych odpowiedzi.

Dodatkowych odpowiedzi udzielę poprzez wiadomość prywatną lub mail.
Zapraszam do projektu i pozdrawiam przyszłe mamy!

reklama
Witam,
na początku ciąży zakupiliśmy z mężem kupon na GROUPONIE za 119 zł (wart 280 zł) do zrobienia w OSTOMED przy ul. Kazimierza Wielkiego, umówiłam się już na wizytę w połowie maja. Jednak niedawno lekarz zlecił mi USG połówkowe w VOLUMEDZIE. Po konsultacji telefonicznej dowiedziałam się, że to badanie kosztuje 300 zł i jest wykonywane w obrazie 3D/4D. W tej sytuacji nie potrzebuję robić kolejnego USG 4D, dlatego chciałabym sprzedać ten kupon, może on uszczęśliwi jakąś inną mamusię, cena jest na prawdę atrakcyjna. Proszę pisać na prv w tej sprawie. Pozdrawiam;-)

Do góry