reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

Hi dziewczyny- moze mnie nie przegonicie z tego tematu:) jesli tak to szkoda- pochodze z malopolski ale od jakiegos czasu mieszkam w Stanach, od 2 lata sprzedaje ciuszki na allegro - same firmowki: Nike, Adidas, Puma, Calvin Klein, przedewszystkim dla dzieci- na zamowienie tez robie tutaj zakupy dla doroslych i przesylam paczki dalej, rowniez wozki i inne rzeczy z kategorii dla dzieci. Jest to moj sposob na siedzenie w domku i zajecie sie czyms przy wychowywaniu mojej dwojki dzieciaczkow:)
Zapraszma zatem do zagladniecia na moje aukcje, a byc moze cos Wam sie spodoba:)))
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13309398
Zawsze jesli cos cie interesuje a tego nie mam - poprostu pisz!!!
A tak na marginesie mam te zdo sprzedanie - nie mam tego na allegro - raz uzyta walizeczka - kuferek - jezdzik. Stan idealny - przezyla podroz ze Stanow do Polski, ale ze coreczka mala i podrozbyla nocna gdzie dziecko nie mialo ochoty na zabawe:( wiec nieslismy ja caly czas na ramieniu. Poleca super rzecz- jesli jezdzisz czesto gdzies z dzieckiem - dziecko uczy sie pakowac i zabierac ze soba to co wazne!!!

walizka.JPGP1050383.jpgP1050385.jpg

reklama
Oddam Enfamil ha digest, otwarty w piątek albo sobotę, zużyte tyle co jedna miarka. Mój synek nadal niestety ma uczulenie :( W razie zainteresowania proszę pisać na PW.

Jakby ktoś chciał się odwdzięczyć to symbolicznie w zamian przyjmę bobofruita albo jakiś deserek gerber, wszystko bez owoców leśnych.

Do odbioru w Zielonkach k. Krakowa lub ew. gdzieś w Krakowie w weekend (Gal. Krak lub Kaz., Real itp).

P R O G R A M

XII REGATY O PUCHAR PREZYDENTA KRAKOWA
w klasach: Laser Radial, Laser 4,7, Europa, Ok-Dinghy, Cadet, Optimist A, B, UKS
Patronat honorowy: Prof. Jacek Majchrowski Prezydent Miasta Krakowa

Sobota, 17 września 2011 r.
10.30 Otwarcie Regat o Puchar Prezydenta Krakowa
11.00-16.00 Festyn brzegowy
11.00 Start do pierwszego wyścigu dnia
15.00 Start do pierwszego wyścigu Regat o Puchar Żółwia
16.00 Grill dla uczestników regat i gości, losowanie nagród wśród uczestników regat
Niedziela, 18 września 2011 r.
10.30 Gotowość startowa do Regat o Puchar Prezydenta Krakowa
15.00 Zakończenie Regat, rozdanie pucharów, dyplomów i nagród
11.00-16.00 Festyn brzegowy

• Atrakcje towarzyszące:
    - trampolina
    - malowanie twarzy
    - pokaz dużych baniek mydlanych

- przejażdżka motorówką
    - konkursy, zabawy, zawody na lądzieKLUB.jpg
    - rowerki, kajaczki, kajaki

Kluby Malucha Kubuś i Przyjaciele
serdecznie zapraszają do placówek w Czyżynach przy
ul.Markowskego oraz os.Akademickim.

Oferujemy opiekę dzienną nad dziećmi w wieku 1-4 lat,
zabawy stymulujące rozwój dziecka, opiekę logopedyczną,
zajęcia plastyczne, elementy rytmiki.

Jesteśmy jedyną placówką w Krakowie wyposażoną w monitoring on-line.

Wszelkie szczegóły dotyczące naszej oferty znajdą państwo na stronie

www.kubusiprzyjaciele.pl

Zaczynamy szaloną Promocję wózek spacerowy Parasolka za 10 złotówek

Przy zakupie wózka 3 w 1 Firmy Dorjan

Model ds3 Sport
lub
ds3 Prestige
Wózki Firmy Tako
Modele
Jumper x
Warrior
Wózki Firmy Firmy Baby Booom
Modele
CR-V
ART

wózek Parasolka za jedyne 10 złotówek

Sklep "Twoje Dziecko"
ul. H. Siemiradzkiego 3
31-137 Kraków

Kontakt telefoniczny:

Tel. 12-423-35-92
Tel. 12-444-63-81
Tel. 501-471-012

Adres mailowy:

sklep@twojedziecko.net

Sklep otwarty
Poniedziałek - Piątek
10.00 - 18.00
Sobota
10.00 - 14.00
Serwis wózków od poniedziałku do Piątku

od 11.00 - 17.00

Ostatnia edycja:
We wtorek 4 października zapraszam Was na taniec twórczy dla ciężarówek i chustomam!
Są to przyjemne, rytmiczne zajęcia taneczne przy dźwiękach muzyki różnych kultur. Delikatne kołysanie mamie pomaga się zrelaksować a dziecku wyciszyć - po kórej stronie brzucha by nie było
Tutaj znajdziecie krótki filmik z zajęć:
http://www.facebook.com/pages/Instyt...47190541996993

Już w najbliższy wtorek 4 października o godz. 16.15 odbędzie się darmowa lekcja pokazowa w Instytucie Świadomego Rodzicielstwa na ul. Biskupiej 18.

ZAPRASZAMY DO TAŃCA!

Dziewczyny, potrzebujemy do Instytutu przewijaka stojącego, w zamian oferujemy Wam wszystko to, co mamy w swojej ofercie, czyli:
joga dla kobiet w ciąży, baby joga, taniec z niemowlętami w chustach, zajęcia z psem, zajęcia umuzykalniające, zabawy z j. angielskim, gimnastyka smyka lub joga dla dzieci.
Tutaj grafik zajęć - opis po kliknięciu.
PLAN ZAJĘĆ | Instytut Świadomego Rodzicielstwa
Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie, a przy okazji pozbędzie przewijaka ;)

Ktoś dobije ze mną targu?
smile.png
sprawa pilna!

będę wdzieczna za kontakt na adres:
instytut@kcz.org.pl

Witam!
Nowo otwarty niepubliczny Żłobek Bambino w Liszkach zaprasza wszystkie Maluchy w wieku 5 miesięcy do 3 lat. Zapewniamy ciepłą, domową atmosferę, profesjonalną opiekę psychologów i pedagogów, indywidualne podejście, zajęcia integracyjne i edukacyjne. Przy zapisie Malucha do końca listopada czesne do końca 2012 roku - tylko 450 zł. Możliwość wykupienia wyżywienia w cenie 12 zł.
W razie pytań proszę pisać
smile.gif
Żłobek Bambino | Facebook

reklama
Do góry