reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

reklama
001.jpg Spodnie Mayoral r. 74 (jak dla mnie normalne 80) mam 2 takie same pary sprzedane
2.002.jpgBluzeczka Mayoral r. duże 74 sprzedane
3.003.jpgBluzeczka Mayoral r. duże 74 sprzedane
4.004.jpgSweterek Wójcik r. duże 74 (uwielbiam go niestety jedna sztuka tylko była w tym rozmiarze) sprzedane
5.005.jpg Sweterek young smile r. 68 (moim zdaniem faktyczny rozmiar)
6. 006.jpgSweterek Wójcik r. 74 (większe)
7. 007.jpgKoszulka Wójcik r. 74 (błękitna chłopaki wyglądali w nich bosko)
8. 008.jpgKoszulka Wójcik r. 74 (żywy kolor żółty)
9. 009.jpgPolar Coccodrillo 74 pomarańczowy sprzedane
10.010.jpgPolar Coccodrillo 74 zielony sprzedane

Ostatnia edycja:
11.011.jpgSpodnie w pionowe prążki H&M r. 68 (ale stanowczo jak rozmiar 74) Nogawki można podpiąć i wtedy są taie do kolan. Mam 2 sztuki takie same
12. 012.jpgKurteczka Reflex r. 74 na wierzchu z materiału nie przepuszczającego wody a w środku lekki polarek zielona sprzedane
13. 013.jpgKurteczka Reflex r. 74 na wierzchu z materiału nie przepuszczającego wody a w środku lekki polarek niebieska sprzedane

Ostatnia edycja:
Sprzedam buty firmy "Antylopa" rozmiar 20 (jedna para)

buty.jpg

Zarówno wierzch buta jak i wnętrze wykonane z najwyższej jakości skóry
Podeszwa wykonana z najwyższej jakości kauczuku, ten rodzaj materiału zapewnia maksymalną przyczepność do podłoża
wkładka profilowana zgodna z anatomią stopy dziecka ma również właściwości bakterio i grzybobójcze.
sztywna piętka
podeszwa antypoślizgowa
zapinane na rzepy
w pełni bezpieczne pod względem higienicznym
noski gumowe dzięki czemu chronią buciki przed zniszczeniem
buciki w kolorze granatowo-szarym

posiadają certyfikat "Zdrowej stopy"

Butki są świetne, mało noszone gdyż kupiłam je jak moi zaczęli chodzić a za chwile się ciepło zrobiło i musiałam zamienić na sandałki.

Drugie butki mam inne ponieważ w sklepie z reguły mają po jednym rozmiarze z danego fasonu

Butki firmy Falcon rozmiar 20 z najwyższej jakości skóry naturalnej, wykonane bardzo starannie z dbałością o komfort użytkowania i zdrowie stopy dziecka ,są elastyczne i lekkie, posiadają kołnierz z wypełnieniem z miękkiej pianki chroniący przed otarciami, wygodne zapięcie na dwie rzepy. Odpowiednia wysokość i usztywniona pięta utrzymują stopę we właściwym położeniu, zastosowana wkładka skórzana, profilowana "Actifresh" zapewnia higienę i komfort, poprawia stabilność w trakcie chodzenia. Również posiada certyfikat Zdrowej Stopy. Zdjęcie wkleje później
Orientacyjnie dokładnie takie tylko granatowe mało noszone z tych samych powodów co wyżej
falcon-trzewiki-fiolet-2101-1.jpg

Ostatnia edycja:
Jasnoróżowe bluzy z cienkiego polarku H&M rozm. 80 i 86 jednak są niemal identyczne - co widać na jednym ze zdjęć. - 15 zł sztuka SPRZEDANE

DSCN3550.jpg
DSCN3543.jpg
DSCN3547.jpg
DSCN3541.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry