reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

reklama
Trzewiki Clarks w rozmiarze 22- stan idealny. Dziewczynki mialy je na sobie zaledwie kilka razy. Kolor ciemny fiolet/ oberzyna.

Uploaded with ImageShack.us

Czapeczka Pumpkin Patch. Nowa z metka.
Obwod 20cm x2 mierzona na plasko.

Spodnie jensowe Next z aplikacja kotka w rozmiarze 18-24m.
Wywijane nogaweczki. Stan idealny. SPRZEDANE

Ostatnia edycja:
Jolu podpisuje się pod Madzią ja też bym reflektowała.
Dużo proponujecie ciuszków dladziewczynek a dla chłopaków jak na lekarstwo.

Zoska, Madzia- ja juz kilka razy robilam dziewczynom zakupy tylko to bylo tak bez zysku dla mnie. Ale teraz na jesieni jak tylo wroce do domu to mam zamowinie na bardzo duza partie ciuszkow :-) z malym procentem dla mnie ;-)
U mnie jest taki problem ze ja ogolnie gdy kupuje za funty to tez oczekuje zaplaty w funtach- tak jak to robilam przy innych zakupach.
A przy tym najlepiej miec tutaj w Polsce konto walutowe bo wtedy nie ma oplat za transfer.
No i fajnie ze podobaja Wam sie moje ciuszki :-)

reklama
Zoska, Madzia- ja juz kilka razy robilam dziewczynom zakupy tylko to bylo tak bez zysku dla mnie. Ale teraz na jesieni jak tylo wroce do domu to mam zamowinie na bardzo duza partie ciuszkow z malym procentem dla mnie
U mnie jest taki problem ze ja ogolnie gdy kupuje za funty to tez oczekuje zaplaty w funtach- tak jak to robilam przy innych zakupach.
A przy tym najlepiej miec tutaj w Polsce konto walutowe bo wtedy nie ma oplat za transfer.
No i fajnie ze podobaja Wam sie moje ciuszki
Jolka tylko z chłopcami jest ten problem że nie widzę ciuszków bo na dziewczynki to można się dogadać że kup mi np takie bluzeczki jak mają twoje. Gdzie można sprawdzić kolekcję co jest dla chłopców. Ja bym była chętna na kupno czegoś dla moich. Jak to rozwiązać?

Do góry