reklama
kurcze, jola, no szkoda że nie powiedzialas wcześniej, dolozylabyś do przesylki ((ja bym wzięła połowe tych płaszczyków , i może ktoś by jeszcze się skusil na drugi A tak to musze kupić tutaj i to już na gwalt, bo pogoda coraz fajniejsza będzie no i święta się zbliżają...
mam nadziejęz e ja w ramach wiosennych porządkow tez wreszcie wystawię wszystkie ciuszki z moich malych...
mam nadziejęz e ja w ramach wiosennych porządkow tez wreszcie wystawię wszystkie ciuszki z moich malych...
jola466
Majowe mamy'09
nooo zebym ja wczesniej sprawdzila czy one nadal sa dobre dla dziewczyn...
Myslam ze jeszcze beda ok na teraz...a tu okazalo sie ze rekaw przykrotki....ech..jak te dzieci szybko rosna..
Myslam ze jeszcze beda ok na teraz...a tu okazalo sie ze rekaw przykrotki....ech..jak te dzieci szybko rosna..
jola466
Majowe mamy'09
Anulka...no plaszczyki juz niedlugo beda mialy nowe wlascicielki..:-)
Ciesz sie bo naprawde sa sliczne i szkoda by bylo aby lezaly w kartonie...
Ciesz sie bo naprawde sa sliczne i szkoda by bylo aby lezaly w kartonie...
iza_mama_bliźniaków
Zaangażowana w BB
miałam pytać o ubranka dla dwóch dziewczynek na lato a tu proszę basia mnie uprzedziła i te łdne letnie rzeczy od Joli kupiła:-)
Może ktoś jeszcze ma jakiś zestaw dwa razy pipka od 12-18 miesięcy na wiosnę/lato?:-)
Ja mieszkam niedaleko komisu dziecięcego gdzie regularnie podrzucam ubranka dziewczynek, z których wyrosły. Jestem zadowolona, bo na fotografowanie i robienie aukcji czasu nie bardzo mam a ubranka mi nie zalegają w domu no i grosik jakiś jest:-)
Może ktoś jeszcze ma jakiś zestaw dwa razy pipka od 12-18 miesięcy na wiosnę/lato?:-)
Ja mieszkam niedaleko komisu dziecięcego gdzie regularnie podrzucam ubranka dziewczynek, z których wyrosły. Jestem zadowolona, bo na fotografowanie i robienie aukcji czasu nie bardzo mam a ubranka mi nie zalegają w domu no i grosik jakiś jest:-)
jola466
Majowe mamy'09
Iza..to super masz z tym ze mozesz podrzucic ciuszki do komisu....
Te wystawianie na allegro to niedosc ze duzo czasu zabiera jesli chce sie zrobic w miare wygladajaca aukcje to i oplaty jakie zaczeli pobierac sa strasznie wysokie..
A sama juz sie przekonalam ze lepsza aukcja rowna sie wiecej zainteresowanych.. a to zanczy lepszy dochod ..;-);-)
no ja juz letnich ciuszkow prawie nie mam...
choc kilka dni temu przeszukiwalam szuflady i znalazlam jeszcze kilka slicznych rzeczy....
Takze jak znajde chwilke to na pewno wstawie jakies foteczki...
Te wystawianie na allegro to niedosc ze duzo czasu zabiera jesli chce sie zrobic w miare wygladajaca aukcje to i oplaty jakie zaczeli pobierac sa strasznie wysokie..
A sama juz sie przekonalam ze lepsza aukcja rowna sie wiecej zainteresowanych.. a to zanczy lepszy dochod ..;-);-)
no ja juz letnich ciuszkow prawie nie mam...
choc kilka dni temu przeszukiwalam szuflady i znalazlam jeszcze kilka slicznych rzeczy....
Takze jak znajde chwilke to na pewno wstawie jakies foteczki...
iza_mama_bliźniaków
Zaangażowana w BB
Jola to ja z góry zaklepuję kolejkę, czekam z niecierpliwością!
reklama
jola466
Majowe mamy'09
no to wstawiam zdjatka...
Załączniki
-
DSC02356.jpg35,4 KB · Wyświetleń: 23
-
DSC02355.jpg34,2 KB · Wyświetleń: 22
-
DSC02358.jpg26 KB · Wyświetleń: 22
-