truskawka76
Początkująca w BB
Czesc dziewczyny :-) jestem tu nowa i dardzo sie ucieszylam gdy znalazlam dzisiaj to forum rowniez mieszkam we wloszech i jestem w 35 tyg ciazy zyjemy z narzeczonym jeszcze bez slubu on jest Wlochem i powiem szczerze ze wszystki formalnosci urzedowe zalatwial on ,a ja sama za bardzo nie jestem zorientowana Czytajac Wasze posty troche sie poszkole:-) Mam do Was pytanie Jestem zatrudniona w firmie na 1/2 etatu ale od 7 miesiaca nie pracuje wszystkie potrzebne dokumenty wystawil lekarz potem z tymi dokumentami udalismy sie do innego lekarza i on ocenil ze faktycznie nie moge juz pracowac Wiem ,ze maja mi wyplacac 80% wynagrodzenie na moje zarobki to nie duzo ale zawsze cos Wszystkie dokumenty zawiezlismy do urzedu lecz do tej pory nie otrzymalam jeszcze pieniedzy i nie wiem czy moj narzeczony cos przeoczyl czy po prostu wszyscy maja na wszystko tutaj czas? Kto ma wyslacac te pieniadze zaklad pracy w ktorej jestem nadal zatrudniona czy tutejszy zaklad ubezpieczen jak nasz ZUS Moze ktoras z Was sie orientuje ,bo ja juz nic z tego nie wiem i co ktorego miesiaca po porodze beda placic Pozdrawiam Wszystkich serdecznie ;-)