reklama
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Bellina szybciej akt= poród w Oławie
Bellina do tego podobnoż kolejki po mimo wyznaczonej godziny. Moja teściowa odbierała nam Akty i spędziła tam ok 2h. Mówiła, że było tam mnóstwo par z dziećmi, a niektórzy chcieli się wpychać bo oni z małym dzieckiem, po mimo, że przed nimi sami tacy.
Bellina do tego podobnoż kolejki po mimo wyznaczonej godziny. Moja teściowa odbierała nam Akty i spędziła tam ok 2h. Mówiła, że było tam mnóstwo par z dziećmi, a niektórzy chcieli się wpychać bo oni z małym dzieckiem, po mimo, że przed nimi sami tacy.
Tusiaczek2402
Moderatorka
Arabelko ja nie musiałam pisać żadnego pisma, tyle żeby złożyć od razu podania o wszystkie urlopy. Macierzyński, dodatkowy macierzyński i rodzicielski. W ciągu 14 dni od porodu. I wtedy to jasne, że dostaniesz 80%
No dokładnie jak pisze Tusiaczek, jak złożysz od razu to jest z automatu. Ale jak sobie życzą dodatkowo, to napisz po prostu, że w nawiązaniu do wniosku o.udzielenie urlopu rodzicielskiego bezpośrednio po zakończeniu urlopu macierzyńskiego oraz dodatkowego urlopu macierzyńskiego wnosisz wnosisz o wypłatę zasiłku w wys. 80% przez cały okres pozostawania na urlopie.
reklama
Podziel się: