reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy techniczne

No też uważam że już dużo lepiej :) Jak na mój gust to tylko trochę za pstrokato. Wolałabym by tylko nasze nicki były wyróżnione kolorem i potem już imiona naszych maluszków w zależności od tego czy dziewczynka (czerwony) chłopczyk (niebieski) Wtedy by bylo wyraźnie ile chłopczyków styczniowych ile dziewuszek. Bo coraz więcej z nas już zna płeć.
Ale i tak jestem pełna podziwu dla Moli - bo to kosztowało na pewno dużo pracy i czasu :)

reklama
Wiesz ariska ja tylko sobie tak pomyślałam i to zupełnie nic nie znaczy:) Jak o imionka chodzi to mi jest jedno ale tez tak mi przez myśl przeszło, że fajnie jakby były nasze aktualne (ale jejku bez różnicy tak naprawde;-)). Juz tam mniejsza z tym...tylko chcialam dac takiego pomysła:tak: Mi tez się imionka podobają tylko, że i tak tez można... i chciałam zwyczajnie to napisać. Oczywiście nikomu nic nie narzucając:tak: Bo to co się dzieje tutaj na forum tworzymy WSPÓLNIE więc pomyślałam, że każde uwagi są mile widziane, a potem Wszystkie decydujemy co dalej. Troszke czuje, że źle to co napisałam odebralaś;-);-) No ale nic bynajmniej coś ruszyło i fajnie:-D:-D

nie wiem dlaczego ty zawsze tak bierzesz wszystko do siebie. Nie mam nic przeciwko temu że dałaś swoje sugestie to bardzo dobrze , ja dałam swoje. Więc nie wiem dlaczego bierzesz to tak bardzo do siebie że źle cię zrozumiałam czy coś

Kochane, staram się pomóc molago i edytuję listę styczniówek jak tylko zauważam czy już poznałyście płeć, nie jestem jednak na 100 % pewna czy wszystko jest ok, więc jakby były jakieś błędy to piszcie na pw lub tutaj :)

Ewcia - ja mam taki pomysł na pózniej jak już się zaczną pojawiać na świecie nasze maluszki by zrobić drugą listę, taką bez komentarzy tylko data urodzenia, waga, dlugość i imię maluszka - tak pokolei jak się będziemy rozpakowywać bez komentarzy, gratulacji itd. myślę że to byłoby bardziej czytelne niż pisanie na ogólnym, a gratulacje i opisy sobie będziemy pisać na innych tematach.

ja np poczytuje i udzielam się tylko w kilku wątkach - dla mnie jest ich za dużo i najbardziej lubię po prostu styczeń 2011 gdzie jak by nie patrzeć poruszamy różne tematy, więc najbardziej uniwersalny.
co listy: ja nie przepadam za takimi kolorami i dużą czcionką, dla mnie bardziej czytelne by było po prostu (jak już któraś z Was pisała) w jednej linijce np:
ola-tp 1.01-córka Ala
ale na liście mimo tego że pisałam kilka razy na priv nadal mnie nie :-(

damqelle - jak najbardziej, tak zrobimy, ale jeszcze troszkę, co?
Zrobimy też taki temat - gorąca linia styczniówek, będą tam smsy od dziewczyn, np. z porodówki czy jak już urodzą, tak mają inne miesiące też zrobione i to bardzo fajny temat, taka pierwsza nowina o cudzie narodzin od szczęśliwej mamusi :). Wymienimy się tel. na zamkniętym albo pw.

joasieńka podaj mi Twoje dane i wpiszę Cię na listę bo molago rzadko jest i postaram się tą listę trochę ogarnąć :)

Co do tych kolorów to napiszę do molago żeby trochę zmienić ją bo nie chcę aby się obraziła, tyle się napracowała :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry