reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy techniczne

Myślę, że można połączyć wątki

Modne i zadbane stycznióweczki z problemy z cerą......

a
zakupy dla naszych maleństw z pomysłem na pokój dziecięcy

no i może faktycznie te wątki zdjęciowe też połączyć.....

reklama
póki co zbieram Wasze pomysły :-) ale poczekamy jeszcze parę dni
po weekendzie - w poniedziałek - podsumuję mniej więcej co się najczęściej powtarzało, napiszę Wam i postaramy się trochę porobic porządków :-)

aha - jeszcze wątek "przydatne i ciekawe linki" przekleiłabym pod listę styczniowych mamuś", żeby był lepiej widoczny. póki co nie ma wiele linków, ale na pewno będa się pojawiać

Ostatnia edycja:
jescze cos był temat reatywny czy jakos tak....całkowicie na koncu jest. Jak dla mnie można go usunąć.

Co do linków to pod liste mamus już bym nic nie wklejała!!!!

I podoba mi sie pomysł na połączenie zakupy dla naszych maleństw z pomysłem na pokój dziecięcy:)

Postanowiłam założyć nowy wątek, na którym będziemy próbowały ustalić pewne szczegóły jeżeli chodzi o "zarządzanie" naszym forum :-)

Ewcia jest naszym moderatorem, więc ma możliwość usuwania wątków, łączenia, przenoszenia itp...

Pewnie zauważyłyście, że jest kilka wątków, które są już albo niepotrzebne, albo bardzo rzadko odwiedzane. Pewnie z czasem, po naszych porodach będzie więcej potrzeb co do zmian.

Na początek proponuję:

1. połączyć wątek zdjęciowy - nasze brzuszki oraz zdjęcia USG naszych maluszków, myslę, że może to być spokojnie 1 wątek :-)

2. proponuję też usunąć wątki:
- dziwne sny
- przytulanki
- hura.. moje 2 kreseczki
- problemy z cerą
- wakacje w ciąży

co sądzicie??
ja mysle tak ze problemy z cera mozna by dokleic do zadbanych styczniwek bo to o to samo chodzi o dbanie o skore i inne takie 2 kreseczki powinny zostac bo to poczatek naszego styczniowego tematu mimo ze juz tam niepiszemy ale bylo pieknie wiec bym to zostawila z sentymentu tematu usg i brzuszkowego bym NIE laczyla bo wtedy bedzie balagan tak mi sie wydaje a tak sa osobno i jest ok wedlug mnie co do listy mamus to lepiej nich jest bez komentarzy w razie co mozna pisac priv do osoby opiekujacej sie tym temacikiem a dziwne sny i przytulanki mozna usunac bo o takich rzeczach mozna pisac na ogolnym ale to tylko moje skromne zdanie :-) a co do tematow pod lista mamus to mozna tam linki dac szybciej mozna by je znalesc ale to juz jak uwqazacie ja mysle ze pod lista mamus w pozniejszym czaseie powinien sie znalesc temat taki jak u innych czyli GORACA LINIA STYCZNIOWEK-BEZ KOMENTARZA I LISTA ROZPAKOWANYCH MAMUS i to by chyba wystarczylo

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem dziewczyny, porządek na forum trzeba zrobić, przecież z czasem pojawiać się będzie coraz więcej spraw, a co za tym idzie to i wątków więcej. Moja propozycja:

problemy z cerą i zadbane stycznióweczki też bym połączyła, zastanawiałam się jeszcze nad naszą wagą w ciąży ale czy by do zadbanych nie dołączyć ale upierać się nie będę ;-)

Natomiast jeżeli chodzi o usunięcie to jak większość z Was:

Grupa zamknięta kto chce dołączyć

dziwne sny w ciąży

przytulanki

Podpisuję się pod postem powyżej.

Co do listy mam to jak dla mnie jest nieczytelna
dane dot.jednej mamy powinny być w jednej linii, i tak jedna pod drugą.

można by to zrobić tak:

1 stycznia
mama............imię dziecka/płeć jak nie mamy imienia
mama............imię dziecka/płeć jak nie mamy imienia

2 stycznia
.....
....
itd.

Wiec tak

1..Przydatne linki - moim zdaniem to bardzo dobry traf, poniewaz ciezko potem doszukac tychze linkow...(tylko jedna kwestia by to byl krótki opis co to za link i nic wiecej)...Obstawiam ze sie przyda sie kazdej z Nas juz nieraz sama szukam linków ktore kiedys podałyscie i mam z tym maly kłopot.

2..Problemy z cerą i zadbane stycznióweczki - tak jak dziewczyny powyzej pisaly tez bym to połaczyła

3..Zakupy dla naszych maleństw z pomysłem na pokój dziecięcy - połaczenie jak najbardziej odpowiednie

Co do zamkniecia jakis watków nie mam zdania...

reklama
Do góry