reklama
Cocosh, U nas wczoraj byla położna, która jest tez doradca laktacyjnym i pokazała mi jak prawidłowo przystawiać małego do piersi po tym jak poskarżyłam sie, ze potrafi wisiac dwie godz a za chwile znów wołać. Teraz maly je Maks 40 min z obu piersi i pięknie potem śpi (żebym tylko nie zapeszyła ) wcześniej powolutku mu leciało bo zle brodawkę chwytał.
To moja kruszyna je z jednej piersi max 30 min i spi po 3 h bo sie tak ładnie najada. Ale ja mam sporo pokarmu bo potrafię jeszcze sciagac po 100 ml z piersi jak Mala pociagnie spanie dluzej i cycki juz bardzo bola.
poziomka07
Fanka BB :)
U mnie pokarmu aż tak dużo nie ma ale póki co starcza, za to apetyt mam teraz większy niż w ciąży, ciągle glodna jestem. No i polozna mówiła, ze famaltiker jest naprawde dobry na laktację
co do głodu to jak tylko na karmie małą to jem jak szalona. tak karmienie działa na spalanie kalorii ale waga stoi buhahahah ale jak sie je za dwóch po karmieniu to tylko się cieszyć, że waga nie rośnie.
Muszę kupić ten specyfik i sprawdzić
Muszę kupić ten specyfik i sprawdzić
Mi udaje się max 30 ml ściągnąć, chociaż ostatnio każde karmienie wygląda tak, że mała opróżnia oba cyce. Za to śpi 2/3 h.W nocy budzi się tylko 2 razy, więc jestem szczęśliwa bo zdążę wszystko ogarnąć.
Aaa pierwszy spacer jeszcze przed nami pogoda w kratkę, tu deszcz pada, tu znowu śnieg. Poczekam jeszcze.
Aaa pierwszy spacer jeszcze przed nami pogoda w kratkę, tu deszcz pada, tu znowu śnieg. Poczekam jeszcze.
kate009
Izik my tez czekamy na lepszą pogodę bo zimno wietrznie i opady jak nie śniegu to deszczu... a do 11.03 ma byc taka aura
reklama
poziomka07
Ja zamierzam wyjść jutro z małym na 5 min na balkon, jutro na 10 min juz z wózkiem a potem codziennie dłużej.
Co do chwytania to mój tez chwytał ale sama brodawke bez otoczki, teraz chwyta z otoczka i szybciej mu mleczko leci bo aż słyszę jak przelyka.
Co do chwytania to mój tez chwytał ale sama brodawke bez otoczki, teraz chwyta z otoczka i szybciej mu mleczko leci bo aż słyszę jak przelyka.
Podziel się: