reklama
poziomka07
Fanka BB :)
U nas pobudki w nocy co 1,5 godz lub dwie, ale mały zjada w 20 min i przeważnie idzie spac dalej. Niestety od kilku dni mamy oroblem z brzuszkiem, pręży sie, stęka, popłakuje, widać ze cierpi, byliśmy u lekarza i dał nam jakieś kropelki na gazy, niestety póki co poprawy nie ma ja juz tak padnięta, ze nie wiem jak sie nazywam, gdyby nie to, ze starsza córę ze szkoły musźe odbierać to cały dzień w szlafroku bym łaziła....
Do tego dzis mały miał zatkany nosek i jak mu wyczyściłam to okazało sie, ze ma takie mocno żółte babole i teraz nie wiem czy ńie powinnam iść z nim znów do lekarza bo to takie ropne babole a nie zwykle, jutro spróbują go zarejestrować, echhhh
Do tego dzis mały miał zatkany nosek i jak mu wyczyściłam to okazało sie, ze ma takie mocno żółte babole i teraz nie wiem czy ńie powinnam iść z nim znów do lekarza bo to takie ropne babole a nie zwykle, jutro spróbują go zarejestrować, echhhh
poziomka07
My po wizycie, maly zdrowy, troche za szybko przybiera na wadze, w trzy tyg. 1,2 kg, no ale przeciez nie będę go odchudzać, widocznie tak potrzebuje. Co do brzuszka to powinno z dnia na dzien sie poprawiać, oby bo dzisiejsza noc i wczorajszy dzień to byla masakra.
A co u Waszych dzieciaczkow?
A co u Waszych dzieciaczkow?
Bursztynek90
Wow Volka! U mnie to dalej 3 msc ale to chyba zejdzie dopiero po cwiczeniach na spalanie tluszczu
Poziomka a jak karmisz dziecko? Może to kolki, u nas okazało się, że to kolka spowodowana nietolerancją laktozy przez syna. Kropelki kolaktaza pomogły. Rób dodatkowo masaż brzuszka to może przejdzie. A jak ma katarek to dobre są inhalacje na początek jakiejś infekcji. U mnie synek za mało wg lekarzy waży, ale wygląda na zdrowego chłopczyka. Póki go nie rozbiorę to każdy uważa, że to głupoty z tą wagą są.
poziomka07
Antossia, to chyba właśnie nie sa kołki bo z tego co wiem to te pojawiają sie tylko wieczorem a u nas cała noc i cały dzień stękania i problemów z puszczeniem baczka cz zrobieniem kupki. Lekarz powiedział,bez ma bardzo duzo gazów w jelitach. Mamy tez podejrzenie skazy białkowej w związku z czym od kilku dni jestem na diecie bezmlecznej, do tego nie jem żadnych owoców i warzyw na surowo, generalnie jem tylko ryż, kurczaka i gotowana marchew bo boje sie tknąć cokolwiek innego przy jego problemach.
Powiem szczerze, ze mam juz dosyć, na widok kurczaka robi mi sie niedobrze no i cały czas jestem głodna, jestem bliska przestawieniu go na mm
Powiem szczerze, ze mam juz dosyć, na widok kurczaka robi mi sie niedobrze no i cały czas jestem głodna, jestem bliska przestawieniu go na mm
reklama
poziomka07
3 tyg.po cc. Jest git. Tylko z wagą trzeba zejsc jeszcze.
Volkslistę u mnie brzuszek tez juz ładnie zszedl, co do wagi to jeszcze 5 kg do zrzucenia, aLe przy mojej obecnej diecie kurczakowe warzywnej to pewnie za dwa tyg juz będzie po zbędnych kg.
Dziewczyny, karmicie piersią? czy jest jakaś mama, która karmi mm?
Podziel się: